Nejmladší dcera Billa a Melindy Batesových se narodila prakticky se stříbrnou lžičkou v puse. Pozornost si v poslední době získává i na sociálních sítích... Jen na TikToku ji sleduje téměř 65 tisíc lidí. V krátkých videích Phoebe natáčí střípky ze svého života, a nechybí záběry její rodiny či slavného otce. 

„Jsem realistka. Vím, že mě lidé sledují zřejmě hlavně kvůli mému příjmení. A asi je baví vidět mého tátu ve vtipných rodinných situacích,“ přiznala v nové otevřené zpovědi. 

Jaké to ale skutečně je, když máte za otce Billa Gatese? Podle Phoebe to má mnoho nevýhod. Kvůli pozornosti, které se jí dostává, se například stala terčem obrovské vlny šikany, když se dala dohromady se svým spolužákem ze Stanfordu – mladíkem černé pleti Robertem Rossem. 

„Nejhorší je, že mají lidé různé předsudky o mém životě, mojí rodině a mém tátovi,“ svěřila se. „Na sociálních sítích jsou nejhorší mylné představy, které o nás lidé mají, a různé konspirační teorie,“ přiznala. Je pravda, že o Billu Gatesovi jich existuje opravdu hodně... 

Kromě Phoebe mají bývalí manželé ještě dceru Jennifer Katherine (26) a syna Roryho Johna (23). 

Video
Video se připravuje ...

Bill Gates – obdivuhodné úspěchy i kontroverze jednoho z nejúspěšnějších podnikatelů všech dob Videohub

Fotogalerie
36 fotografií