Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidička (†32) nepřežila nehodu na Rakovnicku: V autě měla i malé dítě! Smetl je předjíždějící mladík (26)

Dvaatřicetiletá řidička nepřežila nehodu u Kněževsi, srazilo ji předjíždějící auto v protisměru.
Dvaatřicetiletá řidička nepřežila nehodu u Kněževsi, srazilo ji předjíždějící auto v protisměru.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, inf - 
8. března 2023
16:56

Dvaatřicetiletá řidička ve středu odpoledne nepřežila u Kněževsi na Rakovnicku nehodu, při níž protijedoucí řidič předjížděl nákladní auto. Zraněné je i malé dítě, které jelo se ženou v autě, a posádka druhého vozu. Okolnosti nehody vyšetřují kriminalisté, informovala na webu mluvčí rakovnické policie Michaela Richterová.

Vozy se střetly před 13:00 na silnici číslo 227. „Podle dosavadního šetření došlo k dopravní nehodě pravděpodobně tak, že šestadvacetiletý řidič osobního vozidla Škoda Octavia jel z Kněževsi na Rakovník, kde začal předjíždět před ním jedoucí nákladní soupravu,“ popsala Richterová. Při předjíždění se octavia čelně střetla s protijdoucím seatem, který řídila dvaatřicetiletá žena.

Řidičku bylo nutné z vozu vyprostit a oživovat, poté ji vrtulník přepravil podle mluvčí středočeské záchranné služby Moniky Novákové do pražské Ústřední vojenské nemocnice. „Žena po transportu nakonec bohužel zranění podlehla. Společně s ní cestovalo malé dítě, které bylo převezeno do rakovnické nemocnice,“ doplnila policejní mluvčí.

Řidič druhého vozu a jeho spolujezdkyně byli také převezeni do nemocnice, a to s pohmožděným hrudníkem v případě muže a poraněním kyčle a pánve v případě ženy.

Video  Jak se chovat u dopravní nehody  - Policie ČR
Video se připravuje ...
,

 

beda88 ( 8. srpna 2023 19:02 )

to je tragédie, ovšem druhé neštěstí jsou směšné tresty, které ho čekají. max. 6 let a při dobrém advokátovi a méně. za polovic venku a nějaká náhrada škody jej donutí po zbytek života dělat načerno a za základ.

zirioges ( 8. března 2023 23:59 )

Další nervózní nadrženej mladík, který se nechtěl vléci za nákladním autem a agresivním předjížděním hazardoval se životy ostatních. Povedlo se mu to, blbečkovi.
Toxikologie ukáže zda byl při smyslech...

brano34 ( 8. března 2023 23:44 )

Upřímnou soustrast rodině zemřelé řidičky.
Řidiče bude to vědomé předjíždění v dešti, přes plnou čáru a v zatáčce, hodně mrzet.
Pracovat a platit odškodné po mnoho desetiletí - jiná cesta pro něj není.

Jiří Zvěřina ( 8. března 2023 20:36 )

Zavřít a doživotně odebrat řidičák...

Radka Křížová ( 8. března 2023 19:59 )

A bude hůř i díky našim zákonům ! Tohle bych kvalifikovala jako vraždu nikdo ho nenutil předjíždět náklaďák,žádná technická porucha jen další ....co si myslí , že je na silnici sám.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání