Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Neviděli jste ji? Policisté hledají Moniku (53) z Královéhradecka, mají strach o její život!

Autor: ČTK - 
7. března 2023
07:44

Policisté hledají 53letou Moniku Peškovou ze Všestar na Královéhradecku. Žena v pondělí odjela z domova, a rodině a blízkým se pak už neozvala. Podle policie panují obavy o zdraví a život ženy. Na policejním webu to oznámila mluvčí krajských policistů Iva Kormošová. Policie prosí o pomoc při pátrání po ženě veřejnost.

Pohřešovaná žena z domova zřejmě odjela v pondělí mezi 14:30 až 15:30 osobním autem značky Peugeot 107 modré barvy, které má SPZ 3H1 1255. „Žena odjela neznámo kam a do současné doby se nevrátila domů a nedala o sobě rodině žádnou zprávu. Doma zanechala svůj mobilní telefon,“ uvedla policejní mluvčí.

„Policisté propátrali její oblíbená místa. Zjišťovali, zda se nenachází u svých příbuzných či známých, zda nebyla hospitalizovaná v nemocnici,“ doplnila Kormošová. K pátrání využili policisté i vrtulník, ale bez úspěchu. „Kdo by mohl podat jakoukoliv informaci k pohřešované ženě, ať zavolá na linku 158, nebo se dostaví přímo na jakoukoli policejní služebnu,“ požádala mluvčí veřejnost.

Hledaná žena je asi 160 centimetrů vysoká a má plnoštíhlou postavu. Na sobě měla naposledy žlutou zimní bundu s kapucí olemovanou chlupy, modré rifle a černé kozačky a u sebe měla černou kabelku s oranžovým pruhem.

Video  Za katrem: Vladimír záhadně zmizel cestou do práce, podle rodiny ho unesli mimozemšťani  - Jedlička, Čebotareva
Video se připravuje ...

 

 

Amy Růžová ( 8. března 2023 08:23 )

V databázi už není...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání