Podle informátorů redakce eXtra.cz, kteří prozradili detaily ze zákulisí před Dádiným vstupem před kamery, byla opilá. „Když dorazila, začal tu neuvěřitelný stres, protože Dáda… prostě bylo jasné, že jak se nezasáhne, jak ji nezachráníme, bude z toho kolosální průšvih,“ svěřil se jeden z jejich zdrojů.

I proto prý moderátoři Pavel Svoboda a Miluše Bittnerová nenechali Patrasovou téměř mluvit, vše takřka odříkali za ni a nechali na ní jen pár vět. A i ty jí mnohdy dělaly problémy.

Jenže herečka tvrzení o tom, že za její podivné vystoupení může alkohol, odmítá. „K tomu, co se píše, jen tolik, že jsem do Novy šla s chřipkou a horečkou. Moje chyba. Kdo chce psa bíti, vždycky si hůl najde. Neměla jsem tam nemocná chodit,“ řekla Dáda redakci eXtra.cz s tím, že chřipku neustále přechází, a proto ne a ne se jí zbavit.

A pochopitelně ji naštvaly i zprávy, které o ní roznesly zdroje z televize Nova. „Co mám dělat? Jsou to podlé intriky. Nevím, proč to dělají. To asi nikdo neměl chřipku? Pro dobrotu na žebrotu, jak se říká!“ postěžovala si Patrasová. Ta prý navíc o svém zdravotním stavu televizi Novu informovala.

Podle zdroje produkce udělala chybu, že si někdejší královnu dětských srdcí do pořadu vůbec pozvala. „Vedení je naštvané. U Výměny manželek jsou kontroverze v pořádku, ta se vysílá večer. Víkendová Snídaně je ale koncipována jako rodinný pořad, mají tam i hosty pro děti, prostě dívají se na to také malí diváci. A do tohohle typu pořadu brát paní Patrasovou s vědomím jejích problémů, ve kterých se zmítá, bylo krajně nezodpovědné,“ dodal redakci zdroj.

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Patrasová po nehodě na pohřbu Abrháma (†82): Pepa byl charakter! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
46 fotografií