Vévodkyně z Yorku si vzala do péče poslední dva pejsky, kteří přežili svou paničku královnu. Sandy a Muick byli darem královně od Sarah a jejího bývalého manžela prince Andrewa a jejich dcer, princezny Beatrice a princezny Eugenie, v roce 2021. Pro smrti Alžběty II. se jí vrátili zpět.

Čtyřnozí mazlíčci jí ale působí i mnoho stresu, jak uvedla pro časopis People. „Jsou to národní ikony, takže pokaždé, když běží a honí veverku, začnu panikařit," uvedla vévodkyně. Je ale plně přesvědčena, že duch královny na své poslední přeživší miláčky stále dohlíží a navštěvuje je.

„Jsou to naprostí miláčci a já si vždycky myslím, že když štěkají do prázdna a v dohledu není žádná veverka, věřím, že je to proto, že královna jde kolem."

Smečka se jí ale pěkně rozrostla. Pejsci přišli do domácnosti, která už tak měla pět norfolkských teriérů a počet pejsků se zvýšil na neuvěřitelných sedm kusů! Sarah již dříve prozradila, že se corgíkům u ní daří dobře, a uvedla, že je pro ni „velkou ctí" ujmout se „národního pokladu".

Video
Video se připravuje ...

Tři královské nevěsty a jejich róby. Která byla nejdražší? Videohub

Fotogalerie
47 fotografií