Když vyjížděl z domu ve Velké Chuchli, dával přednost dodávce. „Řidič stěhovací firmy mi zablokoval cestu a jeho spolujezdec vyskočil z auta a začal mi nadávat – ty špinavej cikáne, okamžitě vystup!“ popisuje Aha! zděšeně Provazník s tím, že onen muž držel v ruce lahev od vína, křičel na něj a kopal mu do vozu. Když ho už potom Provazník poněkolikáté vyzval, aby nebyl agresivní, tak se ho mezerou v okénku snažil pěstí uhodit. „Poprvé se mu to podařilo do hlavy a podruhý se netrefil, tak mi alespoň tou lahví vysklil celé okno,“ popisuje Ondřej s tím, že ho muž dále tituloval: „Cikáne jeden špinavej, kurvo cikánská“.

Policie nepomohla

Potom si onen muž nasedl zpět ke svému spolujezdci a odjeli. Provazník zavolal okamžitě policii. Ta ho vyslechla, auto nafotila a odjela s tím, že po pachateli bude pátrat. „Tak jsem jel domů a najednou si všiml té dodávky, ihned jsem informoval policii. Ta pachatele našla a zavolala i mne, abych přijel. Muž popřel vše, dokonce tvrdil, že ani nevylezl z auta. Policie řekla, že u toho nebyla, a že mi tedy nemůže pomoct,“ říká Slováčkův zpěvák. „Takže já i přítelkyně jsme nuceni žít ve strachu, kdy by se mohl z pomsty nějaký incident opakovat. Tomu pánovi policie jen domluvila. Nevím, jak to mám řešit, ale celý útok byl neoprávněný a především rasově motivovaný. Je mi z toho opravdu zle,“ netají Provazník.

Svolení od Gotta

V létě roku 2020 dostal Ondřej Provazník od Karel Gott Agency, s. r. o., svolení se na svých vystoupeních uvádět s teď již registrovanou značkou Karel Gott, a tím dal oficiálně vzniknout projektu Ondřej Provazník – S písněmi Karla Gotta.

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček otevřel Gottovu kavárnu! A dojal se. Luboš Procházka

Fotogalerie
33 fotografií