Pocit, že dokáže obstarat rodinu, si i dnes, po deseti letech, pořád hýčká. A to bez ohledu na nového partnera, se kterým má dcerku Emmu (4).

Začala od nuly

„Je to důležité pro můj vnitřní klid. Tenhle vnitřní stres, kdy jsem byla bez prostředků, už nikdy nechci zažít!“ říká usměvavá a pihatá herečka v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN. „Začala jsem úplně od nuly, abych měla na tepláčky, školku, ale i dovolený nebo výlety,“ vzpomíná. „Tehdy, protože jsem to všechno zvládla, jsem získala ženský sebevědomí, které mi chybělo. I když dneska žiju ve funkčním láskyplném vztahu, tenhle pocit samostatnosti a nezávislosti si furt udržuju,“ pochvaluje si herečka.

Co tě nezabije...

Na otázku, zda se tehdy zapojoval i její exmanžel, podnikatel Milan Kožíšek (52), s nímž má dnes už čtrnáctiletá dvojčata Magdalénu a Josefa, odpovídá poněkud mlhavě. „Partneři v rámci nějaký emoční ublíženosti dělají při rozchodu věci, který nejsou úplně vstřícný a laskavý, no... Ale nechci to rozpitvávat, už kvůli dětem. Tehdy jsem si to opravdu vyžrala se vším všudy, ale fakt mě to posílilo, což vnímám pozitivně,“ konstatuje Maurerová.

Více čtěte v pátečním Blesk tv MAGAZÍNU.

 

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál Markéta Reinischová

Fotogalerie
43 fotografií