Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na D4 se srazila dodávka s autem: Doprava stála 3 hodiny

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: Blesk:David Malik)
Aktualizováno -
1. března 2023
08:55
Autor: ČTK, inf, mah - 
1. března 2023
06:13

Nehoda dodávky a osobního auta ve středu ráno u Příbrami zhruba na tři hodiny uzavřela dálnici D4 ve směru na Strakonice. Při nehodě se lehce zranil jeden člověk, záchranáři ho po ošetření převezli do nemocnice. Příčinu a okolnosti nehody policisté vyšetřují, škoda byla vyčíslena na 300.000 korun, řekly ČTK mluvčí policie Vlasta Suchánková a krajské záchranné služby Monika Nováková.

Událost se podle Suchánkové stala před 4:30 na 45. kilometru ve směru na Strakonice. „Jednalo se o čelní střet dodávky a osobního auta,“ uvedla mluvčí. Šestapadesátiletý řidič dodávky, který jel od Strakonic, podle ní z neznámých příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s osobním vozem.

Mluvčí středočeských hasičů Jan Sýkora uvedl, že jedno auto zůstalo po nehodě na boku a uvnitř byl člověk, který s hasiči komunikoval. Havarovaný vůz nehořel, ale částečně překážel provozu.

Podle Novákové si nehoda vyžádala jedno zranění. „Ošetřili jsme jednoho lehce zraněného muže, měl pohmožděnou nohu a byl při vědomí. Po ošetření jsme ho převezli do příbramské nemocnice,“ dodala mluvčí. Dechové zkoušky na alkohol byly podle Suchánkové u obou řidičů negativní.

Video  Na dálnici D8 havaroval kamion.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání