„Tak prý potřebujeme větší auto,“ napsala stručně Marie ke snímku z ultrazvuku, kterým se pochlubila na sociální síti. Nutno říci, že od dob reality show prošla až neuvěřitelnou proměnou image a je dost možné, že někteří někdejší fanoušci ji ani nemuseli poznat.

Po skončení natáčení totiž zmizela z očí veřejnosti a vrátila se k běžnému životu. „Dnes pracuji v marketingu a jsem mámou. Na Vyvolené moc ráda vzpomínám. Byla tam skvělá parta. Kdyby dnes přišla nabídka, tak bych si to klidně zopakovala, ale pak bych se ráda zase vrátila domů k partnerovi a dětem,“ svěřila Maruška Blesku před nějakým časem.

Video
Video se připravuje ...

Vladko vyhrál VyVolené 2013. Hysterčil ale stejně jako kdysi Youtube.com

„Dlouho jsme se s partnerem dohadovali, jestli si pořídíme další miminko. Filip o tom nechtěl ani slyšet a byl rezolutně proti. I u nás ale ledy roztály a začínáme se připravovat na to, že zkusím otěhotnět. Slíbila jsem doma, že to bude naposledy,“ prozradila tehdy a dnes už je jasné, že se její obrovské přání brzy naplní. Vzhledem k tomu, že Marie už jedno dítě má a její partner je už dvojnásobným otcem, touha po větším autě je naprosto pochopitelná.

Video
Video se připravuje ...

Takhle se změnila Maruška z VyVolených! Plánuje další dítě! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
7 fotografií