Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Callie (34) v šestnácti letech vyhrála 86 milionů korun: Prošňupala je, nemá ani floka a musí do školy!

Autor: rix - 
2. března 2023
17:12

Život Callie Rogersové (34) nebyl ničím výjimečný. V roce 2003 se ale stal zázrak. Tehdy šestnáctiletá dívka z Velké Británie vyhrála v loterii v přepočtu neuvěřitelných 86 milionů. Astronomickou sumu se jí podařilo rozfofrovat za zbytečnosti a profetovat. Teď lituje a musela se vrátit do školy. 

Britka si od pohádkové výhry žila jako v pohádce. Aby taky ne. V loterii vyhrála neuvěřitelnou sumu. Bylo jí ale pouhých šestnáct let a nabyté peníze působily jako časovaná bomba. 

Callie vlétla do všeho po hlavě. Začala nakupovat drahé oblečení, šperky nebo hodinky. Nemyslela ale jen na sebe. Rodičům pořídila nový dům. Do jejího života se mezitím vmísily divoké večírky a především drogy. 

Za kokain Callie utratila miliony a ten ji také poslal zpět na zem. Za drogy utrácela i během nového vztahu a mateřství. Sama sebe začala nenávidět a především viděla, že její účet chudne. Rozhodla se peníze vyhrát zpět. 

To se jí nepodařilo. Podruhé už takové štěstí neměla. Skončila s těžkými depresemi u doktora. Výhru v loterii označila podle deníku Bild za své prokletí. „Byla jsem příliš mladá. Z bezstarostného dítěte jsem se stala dospělou,“ vysvětlovala. 

„Kupovala jsem domy, aniž bych měla vůbec ponětí, co to všechno obnáší. Ani jsem nevěděla, co je to daň,“ kroutila hlavou. Dodnes lituje, že všechny peníze doslova promarnila. Dokonce přemýšlela o sebevraždě. 

Chce začít úplně odznova. Rozhodla se, že nastoupí do školy a stane se zdravotní sestrou. „Chci na sobě začít pracovat a stát se lepším člověkem,“ zdůvodnila své rozhodnutí dnes už dospělá žena. Chce pomáhat lidem nejen fyzicky, ale i psychicky. „Po tom všem, co jsem si zažila a vydržela, si myslím, že mám hodně rad, které mohu lidem nabídnout,“ dodala Callie.

Video  Tragické osudy výherkyň v loterii  - Videohub
Video se připravuje ...

 

 

Zobrazit celou diskusi