Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ina T. ohodnotila dekolty českých celebrit: Není výstřih jako výstřih!

/
  • Ina T. ohodnotila výstřihy českých celebrit.
    12. března 2023 ● 10:30

    Lodičkový, hranatý, hluboký či naopak mělký? Odlišné působení výstřihu se dá využít pro různé typy postavy, pro podtrhnutí či naopak upozadění ženských křivek, s nimiž se v outfitu musí nakládat rafinovaně. S tím souvisí i absence dalších tělo odhalujících prvků, jež jsou při použití hlubokého výstřihu nežádoucí, zamítajíc tak hrozící vulgární vyznění. Kdo z českého showbyznysu s výstřihy pracovat umí a kdo by se jim měl vyvarovat?

  • 1.

    Sharlota (26) Přežité retro 4

    Party k novému číslu časopisu Playboy nevynechala raperka, jež je známá pro svůj výstřední, extravagancí kořeněný styl, který neodložila ani tentokrát. Pásy zlatých flitrů pošité pouzdro černých šatů s hlubokým véčkovým, mocnými ňadry překypujícím výstřihem a délkou pod kolena navozují dojem přežitého retra, jež je podpořen hnědou, loknami doprovázenou, nepřirozeně působící parukou. Míru módní dezorientace akcentující volba tak zanechává více než rozpačitý dojem.

     

  • 2.

    Gabriela Lašková (33) Sofistikovaně sexy 1

    Černou, flitry bohatě pokrytou řízu s tenkými ramínky za krk a dlouhou splývavou sukní od známé návrhářky Tatiany Kovaříkové oblékla moderátorka zpráv FTV Prima na finále české Miss Essence.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Články odjinud

Dnešní horoskopy