Páteční let EK139 z Dubaje do Prahy byl pořádně nabitý! Na palubě letadla se zvláštní shodou okolností setkalo hned několik významných osobností. 

Karlos po průšvihu s blondýnou

Jednou z nich byl zápasník Karlos Vémola, na kterého všichni napjatě čekali. Během pobytu v Thajsku ho totiž načapali v přítomnosti vnadné servírky Lary z brněnského podniku Pitkin, kde je častým hostem. Okamžitě se rozjely teorie o možném vztahu... Napjatě očekávaný tak nebyl ani tak Karlos sám, jako spíš reakce jeho zákonné manželky Lely. 

Lela bezstarostně cukrovala

I když letadlo dosedlo na ranveji až ve 12:55, Lela už ve 12:30 vzorně čekala na svého muže a veškeré problémy popírala. Před všemi zvědavci se tvářila, že je všechno zalité sluncem. Karlos si ale přece jen raději zaplatil VIP salonek a společně odešli salonkem. 

Nenápadný premiér

Mezitím na jiném místě letištěm procházel předseda vlády České republiky Petr Fiala (ODS) a s ním i vládní poradce pro národní bezpečnost Tomáš Pojar, který nedávno jednal se Zelenským. Oba politikové na rozdíl od zápasníka odcházeli klasickým východem se všemi ostatními cestujícími.

Fiala se vrátil ze Spojených arabských emirátů, kde se v Abú Dhabí setkal s prezidentem Muhammadem bin Zajdem Nahajánem. Výjimečně ale nebyl k dispozici žádný vládní airbus, a premiér tak musel letět komerční linkou. 

Fiala vyjednal obchodní delegaci

„Premiérovi se ve Spojených arabských emirátech povedlo vyjednat prohloubení obchodních vztahů obou zemí. Ze SAE k nám dorazí byznysová delegace, zájem spolupráci je např. v energetice,“ informoval už krátce po jedné mluvčí vlády Václav Smolka. 

Fiala republiku opustil, když ve středu zamířil do Polska na setkání s americkým prezidentem Joem Bidenem. Z Polska pak rovnou odletěl nízkonákladovou linkou do Abú Dhabí. Teď je zpět ve vlasti.

Video
Video se připravuje ...

Vémolova „thajská aféra“: Lela si na Karlose počkala na letišti. Blesk.cz

Fotogalerie
32 fotografií