V úterý se v Los Angeles konala světová premiéra hororové komedie Medvěd na koksu, která samozřejmě přilákala řadu hvězd. Všechny ovšem zastínila u nás ne příliš známá herečka korejského původu Kahyun Kimová. 

Ta totiž dorazila jen ve stříbrné síťce, která začínala u pupíku a končila kousek pod rozkrokem. Pod ní měla jen černá tanga a na bradavky si nalepila blyštivé medvídky. Jako dekorace jí posloužil sáček s falešným „koksem“, který si přivázala k copánku.

Ve filmu inspirovaném skutečnými událostmi si kromě ní zahrála například Keri Russellová (46), lamač ženských srdcí Alden Ehrenreich (33), Jesse Tyler Ferguson (47) známý jako Mitchell ze seriálu Taková moderní rodinka, Kristofer Hivju (44) alias Tormund ze Hry o trůny, Margo Martindaleová (71) nebo Ray Liotta (†67), který loni odešel do hereckého nebe. Režie se ujala herečka Elizabeth Banksová (49) známá například z komedií Ulička hanby (2014) nebo Zack a Miri točí porno (2008). 

Filmaře inspirovala skutečnost

Film vychází z incidentu, ke kterému došlo v roce 1985 ve státě Tennessee. Americké úřady tehdy našly na dvorku jistého domu tělo Andrewa Thorntona, pašeráka drog. Měl u sebe tašku plnou kokainu, neotevřený padák a klíč od malého letounu, který havaroval zhruba o 100 kilometrů dál.

Vyšetřovatelé se domnívali, že zbytek drogové zásilky Thornton předtím vyhodil z letadla, a několik měsíců po ní pátrali. V horách v severní Georgii ji však dříve než oni našel medvěd baribal.

„Medvěd se k tomu dostal dřív než my, tašku roztrhal, dal si kokain a předávkoval se,“ řekl agentuře AP v prosinci 1985 jeden z vyšetřovatelů.

Video
Video se připravuje ...

Šlégr na premiéře Děti Nagana vzpomínal. Nejsilnější moment s legendou isport.tv

Fotogalerie
47 fotografií