Dominik Hašek na premiéru přišel sám, ale rozhodně sám nebyl. Na společné foto, nebo selfie se stály fronty.

S hrdiny filmu Děti Nagana před dnešní, vlastně už včerejší, premiérou. Líbilo se moc. Krásná hudba, moc hezké záběry, výborné kostýmy a masky, super herecké výkony, fantastický coach, emotivní scénář a i dost legrace. Určitě doporučuji pro všechny generace,“ napsal slavný Dominátor na Twitter a přidal fotku s mladými hrdiny snímku. 

Chlapský úsměv na tváři mu ale vykouzlila herečka Jana Bernášková (42), která se na něj doslova přilepila svým dekoltem v rudých šatech a flirtovně spadlým ramenem. Do Slovanského domu ji doprovodila dcera Justýna, která svým půvabem na sebe strhávala pozornost. 

Video
Video se připravuje ...

53 otázek s Dominikem Haškem: Komu fandí, proč číslo 39 a jeho největší konkurent v bráně? iSport.tv

Klára Issová (43) nedávno přiznala, že je po rozchodu se snoubencem jako kůl v plotě. Ale atraktivní kůl. Na premiéře zářila ve flitrované dlouhé sukni doplněné bílou košilí a špercích v hodnotě 800 tisíc korun. 

Velmi sexy v saténových šatech zelené barvy byla herečka Anna Kulovaná (41). Z dalších zlatých chlapců nechyběl Jiří Šlégr (52) s manželkou Lucií (41), která si k nedávným narozeninám nadělila úpravu horních víček. 

Fotogalerie
68 fotografií