Celá kauza začala úplnou náhodou. Mladý Slovák totiž zrovna živě vysílal na sociální sítě z thajského Bangkoku, když se za ním na kameře najednou objevil Karlos Vémola... a s ním i neznámá blondýnka, která sice jeho manželce byla typově podobná, o Lelu ale rozhodně nešlo. 

Video se okamžitě začalo šířit po sociálních sítích. „Vidím, že Česko zase žije nějakou kauzou, že kolem mě prošla nějaká paní na chodníku, tak ze mě zase všichni dělají sexuálního predátora, že si sem jezdím asi užívat, a ne trénovat,“ reagoval Karlos bleskově na svém instagramu ve videu, na kterém si dopřává masáž po tréninku. Taková nařčení jsou podle něj nereálná, protože na radovánky v Thajsku prostě nemá čas. A kromě toho už se moc těší domů za Lelou. 

Servírka Lara

Teorii o náhodné kolemjdoucí nicméně nabourává fakt, že se blondýnku podařilo identifikovat. Podle informací Blesku jde o jistou Laru, která roznáší drinky v baru Pitkin v Brně, kde je Karlos častým hostem. A to už by byla opravdu pořádná shoda náhod. 

Lela stojí za Karlosem

Blesk oslovil i Lelu, která svému manželovi zarytě věří. „Karlos je v Thajsku  vytížený, třikrát denně trénuje, ani si už večer moc nevoláme, protože je tak unavený, že spí,“ řekla Blesku na konci minulého týdne Lela.

„Nejeli jsme s ním, on pořád trénuje, neměl by na nás čas, já bych se tam sama nudila. A děti jsou moc malé, aby jely tak daleko do Thajska, to není pro ně,“ vysvětlila. Tak snad je Karlos opravdu tak zaneprázdněn, jak si myslí. 

Video
Video se připravuje ...

Karlos a Lara v Thajsku Twitch

Fotogalerie
45 fotografií