Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Konec pátrání po chlapci (12) z Černožic: Do Prahy odjel s mužem (19), kterého poznal na internetu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk:Karel Janeček)
Aktualizováno -
20. února 2023
11:55
Autor: ČTK, VaB - 
20. února 2023
05:35

Policie hledala 12letého chlapce. Ten v neděli dobrovolně odešel z domova v Černožicích na Královéhradecku. Spolu s dalším mužem odjel vlakem patrně do Prahy. Policisté v pondělí před polednem na twitteru uvedli, že chlapce nalezli a je v pořádku. 

„Odvoláváme pátrání po chlapci, kterého jsme nalezli v pořádku. Děkujeme veřejnosti i médiím za spolupráci,“ potvrdili policisté. 

Oznámení o chlapcově zmizení dostali policisté v neděli krátce po 20:00. Pohyboval se s neznámým mladým mužem „V odpoledních hodinách měli společně oba odjet vlakem ze Smiřic pravděpodobně směrem na Prahu,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Pižlová. 

Policejní mluvčí Iva Kormošová pro Blesk uvedla, že veškeré okolnosti zmizení dvanáctiletého chlapce jsou předmětem dalšího vyšetřování. Kde byl nalezen sdělit nechtěla. 

Policie pátrání vyhlásila pomocí systému Dítě v ohrožení. Jde o národní koordinační mechanismus pátrání po pohřešovaných dětech. Funguje jako systém včasného varování v případech, kdy může být v ohrožení život nebo zdraví pohřešovaného dítěte.

new era ( 20. února 2023 19:52 )

........pise autor smazanych prispevku 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Uz se bojim 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Ty jeden komediante alias Zvedavy invalido alias Komousi.....uz nevim, jak ses to tehda jmenoval. Predpokladam, ze Ti Blesk smazal dalsi profil? 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤦🤦

Frantisek_Koudelka ( 20. února 2023 19:12 )

Buziane Buziane... Ze si jim radsi nepomohl misto toho pisalkovstvi... Blbecku

krasomila ( 20. února 2023 18:44 )

...ti dnešní kluci vůbec nejsou jako za strarejch časů, je tomu dvanáct a už se to tahá s chlapama a ještě je zmalovaný k nepoznání...třeba tamten nevěděl, že mu je jen dvanáct.

new era ( 20. února 2023 18:44 )

To je fajn, diky za info 🤗

new era ( 20. února 2023 18:42 )

Ano, s tim samozrejme souhlasim vsemi deseti, ale v takovemto pripade, kdy kluk pod zakonem hvizdne z domu, musi byt zakon na prvnim miste. Kdyby policie mela vyjizdet kvuli moralnimu kodexu, tak by byla zavrena vetsina populace. Anebo spis naopak: kdyby se rodice toho kluka odvolavali na moralni kodex, tak se nedovolaji. Kdyz je nekomu 19, ma za sebe zakonnou zodpovednost a neznalost zakonu neomlouva. Mimo to, ruku na srdce, 19-ti lety s 12-ti letym......? To je v tomhle veku obrovsky rozdil a smrdi to pedofilii.
V kazdem pripade doufam, ze nase slavna policie se postara o to, aby si s tim klukem promluvil psycholog, protoze ve 12-ti letech se neutika z domu se zdvizenym prostrednickem, kdyz je doma normalni zazemi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání