V kavárně, jejíhož zprovoznění se zúčastnili také zástupci českého a německého fanklubu Karla Gotta, si lidé mohou dát oblíbenou zpěvákovu kávu nebo dezerty, které tolik miloval. „To je perfektní nápad! Je tady báječná atmosféra, Karlovy fotky, prostě super...“ pochvaloval si Felix v rozhovoru pro Blesk. „Myslím, že by tenhle koncept mohl perfektně fungovat i v Německu,“ dodal směrem k zástupcům fanklubu z Mnichova.

Felixe na akci doprovázel zpěvák Ondřej Provazník (26), který velmi dobře intrepretuje Mistrovy hity, a má dokonce podobný hlas.

Dominika odmítla pronajmout jméno

Autorem námětu Café Karel je producent Miroslav Kolodziej (54), partner zpěvačky Šárky Rezkové (53). Právě u nich po druhém útěku od manžela do Česka na přelomu let 2019 a 2020 žila nejstarší Mistrova dcera Dominika (49). „Plán vybudovat vzpomínkovou kavárnu na jejího tatínka jsem Dominice nastínil už v době, kdy u nás bydlela. Pak přišel covid a vše šlo stranou,“ vzpomíná Kolodziej.

„Na podzim loňského roku jsem nápad oprášil, našel v Praze vhodné místo a Dominiku znovu oslovil s tím, že bych si rád pronajal její jméno pro název kavárny,“ pokračuje v popisu situace producent. „Šlo o nemalou částku, ona několik dní přemýšlela, ale nakonec řekla ne! Jako důvod uvedla, že když tady nežije, neměla by dění v kavárně pod kontrolou. Připravila se tak o peníze, které by jí jistě pomohly, když je stále bez práce...“ uzavřel Kolodziej, jenž tak podnik musel pojmenoval univerzálně: Café Karel.

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček bude slavit 80: Co má s Krampolovou zrzkou? Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií