Anna Kadeřávková má pět sourozenců od stejných rodičů, a když se rodiče rozvedli, její tatínek si našel jinou ženu, s níž má tři syny. Maminka zase nového muže, se kterým má ještě chlapečka a holčičku. Celkem jich je tedy deset sourozenců. Velký počet lidí kolem sebe si Anna Kadeřávková užívala už od dětství. A možná i proto nikdy nevyhledávala velké skupiny lidí venku. „Nikdy jsem se do žádné velké skupiny nezařadila. Byla jsem spíš sólistka,“ svěřila se herečka.

A možná právě proto se stala i obětí šikany. „Zažila jsem šikanu, hlavně na základní škole, do nějaké páté třídy. Dokonce někdy ve druhé třídě jsem zažila i fyzickou šikanu. Pamatuji si, že jsem se hrozně styděla to říct doma. Že jsem si připadala, že jsem já udělala něco špatně. A strašně jsem se styděla to říct, což byla úplně ta největší blbost. Říct to, je ten největší základ. Na základní škole to dělal kluk, který potom z té třídy díkybohu odešel. Byl to kluk z problémové rodiny, ale dnes už o něm nic nevím,“ přiznala Kadeřávková v pořadu Face to Face.

Jenže základní školou to nekončilo. „A na gymplu a na konzervatoři jsem zažila to, že se vám děti posmívají, nebo že jste vyvrhel té třídy. Že nikdy nezapadnete. To jsem zažila, to bylo nepříjemný. Konzervatoř byla taková ta třešnička na dortu. Ale odmaturovala jsem a pak jsem se rozhodla, že už na školu nepůjdu. Jsem spokojená, tak jak to je. Pracuji a školu už bych nechtěla,“ přiznala s odstupem času Anička, která dostává jednu pracovní nabídku za druhou.

Tvrdí, že trauma jí to nezpůsobilo, ale rozhodně ji to poznamenalo. „Když jsem ve skupině lidí, tak víc vnímám, jestli tam někdo nezapadá, a mám takovou tendenci být na jeho straně, nebo ho chránit, když vidím, že se někde něco děje. Protože sama vím, jaké to je, a nechci, aby to někdo druhý zažil,“ dodala herečka. Po škole se naučila stát si za svým, což ji v životě hodně posunulo.

Video
Video se připravuje ...

Co všechno nabídne prima+? Kadeřávkovou, Lauronovou či Hampla v nových seriálech! Michaela Andělová

Fotogalerie
45 fotografií