Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Koupila ode mě dvě rány do břicha! Muži (72) z Náchodska za pokus o vraždu ženy (34) hrozí až 18 let za mřížemi

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK, pma, inf - 
13. února 2023
20:00

Policie obvinila dvaasedmdesátiletého muže z Náchodska z pokusu o vraždu. V pátek v opilosti pobodal nožem čtyřiatřicetiletou ženu. Nezemřela jen díky včasnému zásahu lékařů, informovala v pondělí policie na webu. Útoku podle policie předcházela hádka.

„Muž měl uchopit nůž a dvakrát jím bodnout ženu do horní poloviny těla,“ uvedla policejní mluvčí Lucie Konečná. Dvaasedmdesátiletý muž se se čtyřiatřicetiletou ženou nejprve pohádal a poté ji posilněn alkoholem napadl s nožem v ruce. 

Pobodání sám pro CNN Prima News pachatel přiznal. „Koupila ode mě dvě rány do břicha, trochu zlobila,“ přiznal se muž televizi. Podle něj nebyla o třicet osm let mladší žena jeho přítelkyní, ale “návštěvnicí v domě". Sousedé také potvrdili, že ženy docházely za seniorem poměrně často. 

Útočník následně kontaktoval Policii ČR a přivolaná Zdravotnická záchranná služba Královéhradeckého kraje letecky transportovala zraněnou ženu do Fakultní nemocnice Hradec Králové.

„Muži obviněnému ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda ukončeného ve stadiu pokusu v případě prokázání viny hrozí deset až 18 let za mřížemi,“ dodala Konečná.

Video  Insta Crime Podcast: Milovník detektivek ubil manželku cihlou  - pdc, icp, Jedlička Čebotareva
Video se připravuje ...

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání