Svůj dokonalý domov hledali už nějaký ten čas, a když konečně našli adekvátní nemovitost, neváhali za ni „vysolit“ skoro miliardu korun. Za 765 milionů se nicméně dočkali pořádného luxusu.

Sídlo v metropoli Los Angeles ve slunné Kalifornii bylo postaveno teprve loni. Na 0,4hektarové parcele nabízí 1403 m² obytné plochy. Ta zahrnuje celkem sedm ložnic, 13 koupelen, rozlehlou vstupní halu, prostorný obývák s krbem a jídelnu s krbem i se stylovým barem.

Dále dům nabízí elegantní studovnu, kosmetický salonek, luxusní terasu, kuchyně s tím nejlepším vybavením, bar, výtah, soukromé kino, tělocvičnu, vinný sklípek s regulovatelnou teplotou, vlastní lázně, nejedno schodiště, prostorné šatny pro všechny členy rodiny, spižírnu, garáž na šest aut, venkovní bazén, vířivku, venkovní kuchyň pro večery pod hvězdami a samostatný domek pro hosty s vlastní kuchyní, jídelnou i ložnicí, ve kterém mohou buď trvale žít zaměstnanci, nebo ho krátkodobě využívat rodinní hosté.

Zatímco Jennifer Lopezová má děti dvě, Ben Affleck vstoupil do manželství rovnou se třemi. Není proto divu, že hledali něco opravdu velkého… V takovém paláci si nicméně jistě na nedostatek prostoru stěžovat nemohou.

Video
Video se připravuje ...

Páry, které se daly dohromady během natáčení. Videohub

Fotogalerie
107 fotografií