Co je služba SkyShowtime

Jedná se o evropskou streamovací platformu, která letošní rok expanduje do mnoha dalších zemí jako je právě Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Černá Hora, Kosovo, Polsko, Rumunsko nebo Severní Makedonie. Dostupná tak bude v celkem 20 zemích Evropy. Díky této službě můžete sledovat a stahovat nejnovější filmy a seriály z dílen Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon a DreamWorks. K dispozici vám bude velká knihovna té nejrůznější televizní zábavy kdykoliv si budete přát.

Datum spuštění SkyShowtime v Česku

Přístup k tisícům hodin televizní zábavy je od úterý 14. února. Na své si přijdou milovníci filmových novinek, seriálů, komedií, ale také děti a fanoušci zajímavých dokumentů. 

Cena předplatného a registrace SkyShowtime

Měsíční předplatné služby je 179 Kč. Vybírat můžete pouze jeden tarif za tuto základní cenu. Pro nově registrované se plánuje zajímavá sleva. Tato cena je porovnatelná s jinými streamovacími službami jako např. HBO Max, Apple TV+ nebo Disney+. Oproti nejznámějšímu Netflixu je však cena mírně příznivější. Zajímavé však je, že SkyShowtime je v České republice hned po Dánsku nejdražší. Všechny další evropské země mají měsíční platbu za službu nižší.  

Programovou nabídku můžete sledovat až na třech zařízeních současně, celkem pod pěti profily. Více informací o registraci se dozvíte přímo na webových stránkách služby SkyShowtime.

Nabídka SkyShowtime

Mezi největší lákadla patří poslední velmi úspěšné filmové premiéry, jako jsou Top Gun: Maverick, Forrest Gump, Čelisti, Kmotr, Jurský svět: Nadvláda, Zlouni, Panství Downton: Nová éra nebo Mission: Imposible.

Na výběr bude i z mnoha seriálů, včetně těch nových českých. Jedná se o minisérii Vítěz od Jana Hřebejka, Spolu a hladoví nebo Bez vědomí. Seriálovou nabídku doplní také polský seriál Warszawianka a seriál The Informant od maďarských tvůrců. Star Trek: Strange New Worlds v seriálové verzi potěší všechny nadšence sci-fi. Milovníci westernu si užijí seriálovou ságu 1883. Nebudou ani chybět známé seriály jako Kriminálka Las Vegas, Dr. House, Městečko Twin Peaks, Sherlock Holmes: Jak prosté, Kancl, Odbor městské zeleně. Děti potěší Tlapková patrola, Tučnáci z Madagaskaru, SpongeBob v kalhotách nebo Dora průzkumnice. V nabídce budou také reality show, které jsou točené pod hlavičkou MTV.

V knihovně najdete stovky filmů z dílny Universal a Paramount. Užijte si filmové klasiky jako je bezpochyby třeba E. T. Mimozemšťan, Já padouch, Návrat do budoucnosti, Jurský park, Rychle a zběsile, Jason Bourne, Bláznivá střela nebo Policajt v Beverly Hills.

Technické provedení služby ale není úplně dokonalé. Přehrávání je možné pouze v rozlišení 1080p (Full HD). Na žádné Dolby Atmos a 4K se netěšte. Zvuk si vychutnáte pouze v Dolby Digital 5.1. Většina filmů a seriálů bude v původním znění s titulky. Najdete však také některé tituly, které jsou předabované do češtiny. Jedním z nich je například hororová série Pátek třináctého.    

Na čem sledovat SkyShowtime

Službu bude možné sledovat na webových stránkách www.skyshowtime.com nebo prostřednictvím aplikace. Podpora se dostane ze strany zařízení Apple s operačním systémem iOS a tvOS a na zařízeních s operačním systémem Android. Kompatibilní jsou televizory se systémem Google TV, Android TV a LG TV.

Porovnání cen streamovacích platforem v rámci ČR

Název streamovací služby

Měsíční poplatek

Netflix

199 – 319 Kč

Voyo

159 Kč

HBO Max

139 - 199 Kč

Amazon Prime

79 Kč

Disney+

165 – 199 Kč

Apple TV+

199 Kč

SkyShowtime

179 Kč

iVysílání

Zdarma

Prima+

Zdarma – 149 Kč

O2 TV

150 Kč

Video
Video se připravuje ...

Kulový Blesk: Top Gun vypálil rybník marvelovkám