Zpěvačka Monika Bagárová nedávno vyrazila se svou novou láskou, podnikatelem Leonardem Lekajem, na dovolenou na Zanzibar se zastávkou v Dubaji. Tam se ve stejné době objevil i její bývalý partner Makhmud Muradov. Jak se ale zdá, zlomené srdce ho netrápí...

Podle indicií na sociálních sítích to vypadá, jako by ho do Emirátů doprovodila jeho údajná nová milenka Sabina Karásková z Love Islandu. Ačkoli Sabina na sociální sítě žádná selfíčka z pláže nepřidávala, neodpustila si jedno cvičební video.

Na něm ukazuje svým 102 tisícům sledujících své oblíbené cviky na břicho. Pozorným očím ale neuniklo, že rozhodně necvičí v České republice. Sabina je na jakési střeše, ze které jsou vidět okolní mrakodrapy. Blankytně modré nebe a její lehké oblečení pak napovídají, že se nachází v teplých krajích.

A i když o lokalitě svého pobytu mlčí, někteří už mají jasno. „Ty jo, kde to jsi?“ ptali se někteří, aby jim vzápětí bylo odpovězeno jinými diskutéry: „Řekla bych, že v Dubaji s Machem.“

Rozchod kvůli Machovi

Spekulace přišly poté, co se právě kvůli Muradovi Sabina rozešla se svým předchozím přítelem Zbynďou, kterého sbalila právě ve vile populární reality show. „Jediným důvodem našeho rozchodu byla moje konverzace s Machem,“ řekla otevřeně poté, co se od ní odstěhoval, pro TV Nova. 

„Byli jsme spolu na Oktagonu v Ostravě, vrátili jsme se a Sabina si večer začala psát s Muradovem. Už druhý den ji zval na rande a dal jí na sebe telefonní číslo. Sabina mi říkala, že o nic nejde, že je to jen legrace,“ zlobil se tehdy Zbyněk.

Už tehdy přitom Sabina prozradila, že se vztahu se slavným MMA zápasníkem nebrání. „Určitě nechci žádný románek jenom tak, jsme v kontaktu a uvidíme,“ přiznala s úsměvem. „Teď mám otevřená vrata,“ dodala se smíchem a naznačila, že má zápasník volnou cestu. 

Video
Video se připravuje ...

Muradov o sokovi v UFC: Nějaký Brazilec... lidi říkají, že mě uškrtí 

Fotogalerie
40 fotografií