Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Maláčová se rozvedla! Oznámila to na síti, po krachu manželství si připíjí na novou etapu

Autor: for - 
6. února 2023
15:35

Exministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová se rozvedla. Informaci sdílela na svém instagramu. Zde se zvěčnila se sklenkou a připila si na novou životní etapu. Její exmanžel Aleš Chmelař je na diplomatické misi v Paříži, společně mají syna Gustava. Blesk Zprávám zprávu potvrdil.

„Tak na novou životní etapu,“ napsala Maláčová na instagramu a přidala hashtag „finallydivorced,“ tedy v češtině „konečně rozvedená“. O tom, že se její cesty s Alešem Chmelařem rozcházejí, se mluví již od loňského roku, kdy média přišla s informací, že se Chmelař stěhuje do Paříže jako nový velvyslanec při Organizaci pro ekonomickou spolupráci a rozvoj (OECD).

Lidé Maláčové nyní gratulují a přidávají slova uznání k jejímu vzhledu, ale i k odvaze se od manžela odpoutat. „Nádherná“ píše jeden z uživatelů a jiný dodává expresivní „samice“. 

Z ministryně odborářka

Blesk Zprávy se pokoušely zkontaktovat jak Maláčovou, tak i Chmelaře. Nyní již exmanžel nám rozvod potvrdil. „Mohu Vám to potvrdit, ale více k tomu s dovolením říkat nebudu,“ uvedl.

Společnou fotografii pak exmanželé nemají na síti už dlouhé měsíce – přesněji skoro rok, kdy sdílela exministryně fotku ze zimních radovánek s rodinou. Od té doby zveřejňuje jen fotky se synem Gustavem, případně fotografie její neteře nebo fotky z akcí, kde se nyní vyskytuje jako odborářka. 

Někdejší ministryně práce a sociálních věcí za ČSSD během vlády Andreje Babiše (ANO) se totiž rozhodla pracovat pro největší odborovou centrálu v zemi – ČMKOS. Učinila tak poté, co se stáhla z politiky po debaklu během sněmovních voleb v roce 2021. Tehdy získala pouhé 4 % v Praze a neuspěla následně ani v pokusu o to, aby se stala předsedkyní sociálních demokratů. 

Na veřejnosti jsme ji mohli vidět během protestu proti vládě Petra Fialy (ODS) na Václavském náměstí. Uvedla tehdy, že svou novou práci vnímá jako něco, co má smysl, a svěřila se, že například připravovala materiál o tom, jak vláda zvládla reagovat na energetickou krizi. 

Chmelař je aktivním velvyslancem. Na svém twitteru často sdílí výsledky své práce. Naposledy v prosinci, kdy vystupoval na jednom z panelů během ministerského zasedání Výboru OECD pro digitální ekonomiku. 

Uživatel_5318449 ( 10. února 2023 14:15 )

Koho to zajímá.

nespokojeny ( 8. února 2023 21:41 )

lepší než prsty je delší penis. Měj se.

nespokojeny ( 8. února 2023 16:54 )

To určitě. Tak velký houwno milá stolice.

nespokojeny ( 8. února 2023 16:52 )

Přes opakovaně, nevyřízené přísliby jejich dřívějších kolegů na MPSV, to byla právě Jana Maláčová, která, jako ministryně, s úspěchem dotáhla našim maminkám "rodičovský příspěvek" k důchodu.
Za její úsilí a výsledek ji patří dík.

bullshit ( 8. února 2023 07:57 )

Blahopřeji manželovi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa