Je to šest let, co zpěvák, režisér a nadaný všeuměl Václav Noid Bárta dal navždy sbohem alkoholu. Konzumoval ho v minulosti  tak, že se nebál pravidelně být opilý mezi lidmi. Přitom na něm prý nikdo nic nepoznal.

Nejhorší na Noidových stavech bylo, že při větším pití na večírcích se nestal jen příjemně hovorným opileckým kumpánem, ale alkohol v něm vzbuzoval agresi a často směřoval k násilným potyčkám.

„Vždycky jsem o sobě věděl. Spousta lidí ani nepoznala, že jsem napitý, byl jsem takový hodně společenský. Dřív se pilo daleko víc, teď už to není takový trend. Jen jsem se občas popral, když jsem se zastal třeba své partnerky,“ svěřil se.

Klíčovým momentem, pro změnu životního stylu z bezhraničního rockera na dospělého muže, byl okamžik, kdy od něj exmanželka Gabriela Dvořáková odešla i s jejich společnou dcerkou. Podle serveru Expres.cz jej Gabriela nařkla, že je alkoholik a nedá se s ním žít.

„O abstinenci jsem přemýšlel už nějaký čas, říkal jsem si, že už je to za hranou, že mě to unavuje a je to zbytečné. Pak jsem se začal rozvádět, a to byla taková ta poslední kapka. To byl ten poslední impulz k tomu, že chci dokázat, že to zas takový problém není, že bych se potřeboval nechat někam zavřít a trávit čas odvykačkou. Řekl jsem si, že ze dne na den přestanu pít a to jsem také udělal,“ uzavřel celý svůj příběh Bárta.

Dnes se Noid zapřísahá, že se alkoholu už nikdy nedotkne. Odvykačku si naordinoval a zvládnul sám na výbornou a alkohol mu dnes připadá nechutný. Díky abstinenci začal konečně žít život, který stojí za to žít.

Video
Video se připravuje ...

Noid točí klip David Kundrát

Fotogalerie
49 fotografií