Poslední lednové dny se princezna Catherine, ještě donedávna známá "jenom" jako Kate Middletonová, ve společnosti svého manžela Williama účastnila večeře, které předcházelo zahájení kampaně pořádané Královským nadačním centrem pro rané dětství (The Royal Foundation Centre for Early Childhood) v sídle BAFTA. Do centra Londýna dorazila oblečená v sexy červeném kostýmku, jímž tentokrát dost překvapila.

Princezna je totiž známá tím, že na rozdíl od Meghan Markleové (41), s níž bývala často srovnávána, volí do společnosti lacinější modely klidně i z běžné konfekce, kdežto někdejší hvězdička seriálu Kravaťáci vždy vsázela na drahé, značkové róby a doplňky za statisíce. Tentokrát ale i Catherine zvolila oblečení, jehož cena byla tak trochu vyšší. Sáhla totiž po kousku z kolekce Alexandera McQueena v hodnotě 1980 liber (více než 53 tisíc korun).

Video
Video se připravuje ...

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou Videohub

Drahý kostýmek však vyvážila levnějším šperkem - výraznými náušnicemi, co byly na jejích ouškách doslova nepřehlédnutelné. Namísto luxusních drahokamů si nasadila Catherine tyto doplňky vyrobené místní řemeslnou dílnou v hodnotě zhruba 70 liber (1900 korun). Zdá se, že si náušnice z dílny jisté londýnské designérky velice oblíbila - podobnými si vyladila svůj outfit při slavnostním odhalení National Windrush Monumentu v červnu 2022.

Fotogalerie
62 fotografií