Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Podivná smrt krásné studentky zdrtila Anglii: Našli ji rozstřílenou na zahradě!

Autor: rix - 
2. února 2023
08:36

Krásná studentka Ashley Daleová byla nalezena mrtvá na zahradě u svého domu v britském Liverpoolu. Měla střelné rány v těle. Policisté si už došlápli na dva podezřelé. Není ale jasné, proč k takovému odpornému činu došlo. Její rodina mezitím pláče. 

Ke smrti Britky vedly podivné okolnosti. Záchranáři vyjeli k případu těsně po půlnoci. Její tělo leželo bezvládné na jednom z pozemků v Liverpoolu. Přes maximální úsilí doktorů sympatická žena drastickým zraněním podlehla. 

Jak se ukázalo, studentka oboru ochrany životního prostředí byla několikrát postřelena. Policisté posléze uvedli, že zřejmě nebyla cílem útoku. Do vazby v souvislosti s tím odvedli Jamese Withama a Josepha Peerse a dalšího nejmenovaného muže. Kriminalisté se domnívají, že právě oni mají její smrt na svědomí. 

Rodina je z vraždy své milované zdrcená. „Naše rodina je naprosto zdrcená a náš život již nikdy nebude normální,“ uvedli příbuzní s tím, že Ashley měla zanedlouho oslavit devětadvacáté narozeniny. „Byli jsme na ni hrdí, zůstala po ní obrovská díra,“ dodali zoufalí rodiče podle deníku Metro

Video  Stanislav v Michalovcích vyvraždil svou rodinu a spáchal sebevraždu  - TV JOJ
Video se připravuje ...

 

hulmihosoudruhu ( 2. února 2023 10:37 )

Studentka v devětadvaceti? Asi jí víc šla ta krása než učení.

Lapazul ( 2. února 2023 08:44 )

To je hnůj, příspěvek z překladače.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání