To byla rychlost! Teprve v květnu 2022 oznámili zásnuby a už přišla svatba. Zpěvák Marc Anthony pojal za manželku teprve třiadvacetiletou modelku a Miss Paraguay, která svou zemi zastupovala i na mezinárodní soutěži krásy Miss Universe, Nadiu Ferreirovou. Tam se sice neumístila, pro Anthonyho je ale zjevně nejkrásnější ženou na celém světě. 

Své ano si podle informací webu Hola! řekli během obřadu plného celebrit a VIP osobností v muzeu současného umění Pérez Art Museum v Miami na Floridě. Oddávat je měl samotný starosta. 

Mezi hosty nechyběli například Beckhamovi, Salma Hayeková (56), skladatel Lin Manuel Miranda (43), zpěvák Luis Fonsi (44), rapper Daddy Yankee (45), písničkář Romeo Santos (41), zpěvák Maluma (29), hudebník Marco Antonio Solis (63) a mnozí další. 

Marc Anthony už je přes veselky skoro profík. V minulosti se ženil již třikrát... Poprvé za herečku Dayanaru Torresovou (48), se kterou byl ženatý v letech 2000 až 2004. V roce 2004 se oženil s Jennifer Lopezovou, se kterou má dvojčata Maximiliana a Emme (14). Po rozvodu v roce 2014 se opět ještě tentýž rok oženil s herečkou Shannon De Limovou (34), se kterou se rozvedl o tři roky později. Následovala překvapivá pauza a nyní do „chomoutu“ vlezl po čtvrté.

Kromě dvojčat s Lopezovou má Anthony ještě 4 další děti. Zda ratolesti byly přítomny na veselce, to ale známo není. 

Fotogalerie
73 fotografií