Kdyby se před zraky vyprodané O2 areny zjevil současný přítel Dary Rolins Pavel Nedvěd (50), asi by to nikoho nešokovalo tolik jako to, když v půlce koncertu vystoupal na vyvýšené pódium její ex Rytmus. A došlo na velmi emotivní slova! Vždyť spolu strávili dlouhých sedm roků života. 

„Silní muži vždy definovali můj život...Vždy to tak bylo a bude,“ vydechla krátce po odzpívání oblíbené písně Party DJ Dara Rolins a bylo jasné, že konečně udělali smířlivou tečku za svým dávným rozchodem. „Jsou tady všichni, které respektuji a nějakým způsobem patřili a patří do mého života,“ dodala Dara a upínala se pohledem na svého ex. 

A Patrik Vrbovský taky přidal slova, která jasně dávala najevo, že všechno zlé už je zapomenuto. „Děkuju ti za všechno, že se o nás všechny staráš, a přeju ti lásku a zdraví,“ odpověděl  Patrik a zmizel z podia. 

S rapperem žila Dara Rolins dlouhých sedm let a je to snad jejich první veřejné a oficiální setkání od roku 2018, kdy se rozešli.  

Jenže v rukávu měla Dara ještě další esa. Narozeninový koncert se prolínal celým jejím životním obdobím, ale největší důraz a prostor byl bezesporu věnován její dceři Lauře (14). Ta totiž poprvé v životě ukázala, že má stejně jako její máma obrovský hudební talent a společně si zazpívaly dvě písně. „Kde jinde by měla moje Laura poprvé v životě vystoupit, než v O2 areně,“ byla neskutečně dojatá Dara Rolins, která také měla ve čtvrté řadě svou maminku. I té věnovala mnoho vřelých slov. 

To, že postava Dary ani zdaleka nekorespondovala s číslovkou 50, ale hodilo by se spíše napsat věk 20 let, nemohlo uniknout ani jednomu z fanoušků v hale. Sexy kostýmy, neskutečná figura a energie, která ze zpěvačky vycházela, to bylo až k nevíře. 

 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti? Markéta Reinischová

Hvězdní hosté

Dara Rolins si na svůj do posledního místa vyprodaný koncert pozvala i hvězdné hosty. Mezi zpěvačkami nechyběla Monika Bagárová, Tonya Graves nebo velká kamarádka, slovenská rapperka Tina. A osudový muž v pěvecké branži - Dan Bárta. Společně s Darou si střihli jeden ze svých největších hitů Slim Jim. A nechyběl ani životní mentor. Stejně jako na koncertě Štefana Margity se z plátna na diváky usmála a zazpívala Hana Zagorová (†75), Dara Rolins si také střihla legendární duet Zvonky Štěstí s Karlem Gottem (†80). Dvouapůlhodinová show pak vygradovala v latinskoamerickém rytmu a dojatá Dara nebyla přes slova díků a chvály schopná odejít z pódia.

Fotogalerie
87 fotografií