Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

„Za prezidenta se konečně nebudu stydět,“ raduje se režisérka Sommerová. Zmínila měsíc stresu i úlevu

Video se připravuje ...
Autor: Anna Marie Bukovanská, for - 
30. ledna 2023
05:00

Generál Petr Pavel je novým prezidentem České republiky. Ulovil o milion více hlasů, než jeho sok Andrej Babiš (ANO). V jeho štábu byli oproti prvnímu kolu i jeho podporovatelé a dorazili i neúspěšní kandidáti na prezidenta. Pro Blesk Zprávy výsledek voleb okomentovala i režisérka Olga Sommerová.

Blesk Zprávy vyrazily do štábu generála Petra Pavla. Během sčítání výsledků druhého kola voleb dorazili do Forum Karlin i podporovatelé v tuto chvíli již nového prezidenta České republiky. Vedle politiků, senátorů, neúspěšných kandidátů a členů týmu dorazili i sportovci, herci a umělci.

Podle dokumentaristky, pedagožky a političky Olgy Sommerové bylo napínavé sledovat, kam sčítání dospěje, jelikož generál měl převahu už ve chvíli, kdy byly sečteny teprve menší okrsky.

Sommerová: Nemohla jsem spát, konečně se nebudu za prezidenta stydět

„Trošku se mi ulevilo, protože už měsíc žiju ve stresu, protože já už se po těch 20 letech nechci stydět za svého prezidenta. A teď doufám, že se stydět nebudu a že bude zvolen Petr Pavel,“ řekla Blesk Zprávám Sommerová ve chvíli, kdy ještě nebylo jasné, že bude Pavel novým prezidentem.

Na dotaz, zdali tato není radost ve štábu předčasná, odvětila, že po sečtení malých okrsků to předčasné není. Dodáme, že už v prvních minutách členové týmu bujaře oslavovali.

Prozradila nám také to, že nemohla spát a „útrpně“ se dívala na to, jak druhý kandidát – Andrej Babiš (ANO) – lže. „To je prostě permanentní lež. A navíc jako ty podvody a všecko, co dělá. To je něco tak strašnýho, takže já doufám, že budeme mít prezidenta, který prostě bude slušný a který bude pro nás reprezentovat nás ve světě. A už se na to těším,“ dodala.

 

Vánoce 2023

 

 

 

 

 

 

st.rec ( 30. ledna 2023 11:53 )

oprava:komika požádá o občanství...

st.rec ( 30. ledna 2023 11:52 )

Nijak mě nebude vadit když třeba zeleného komika o občanství a ODSthěuje se.

st.rec ( 30. ledna 2023 11:49 )

Generalissimus snad všem umělcům dá pocítít co jsou dotace a výhody,tedy až budeme místo našich umělců platit ty z druhé země na východ od nás.

UFO1 ( 30. ledna 2023 09:01 )

Prorušti trollové pracovali pro druhého kandidáta

UFO1 ( 30. ledna 2023 08:59 )

Konečně ČR přestala šlapat cestou finančního oligarchy a populisty, ještě
to sv.....o dostat z komunální politiky,to bude obtížné

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa