Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Mejdan hvězd České televize i StarDance: Zákulisí plesu, který svět neviděl!

/
  • Mejdan hvězd České televize i StarDance: Zákulisí plesu, který svět neviděl!
    28. ledna 2023 ● 12:19

    Oblíbená soutěž StarDance měla loni pauzu, ale jelikož se za letos vrací, všichni jsou už v pozoru, a nyní si dokonce udělali takovou menší »rozcvičku«. Kdo mohl, vyrazil v pátek večer na Ples České televize v Obecním domě. To byl tanec!

  • 1.

    Úvodní slet StarDance

    Celý večer, co se nesl ve slavnostním duchu, zahajovalo číslo tanečníků ze StarDance pod vedením choreografa a tanečníka Marka Zelinky (36), který se před lety právě ve StarDance dal dohromady s životní partnerkou a matkou jejich dvou dětí, Marií Doležalovou (36).

     

    Společnou fotkou s kolegy se na instagramu pochlubila Lenka Nora Návorková (31), která v soutěži tančila například s Jiřím Dvořákem (55). „Po roce a půl spolu na jednom parketě. Ples České televize a náš opening tanečníků StarDance XI.“ Spolu s ní se na parketu předvedli Marek Dědík, Martin Prágr, Kristýna Coufalová, Tereza Prucková, Adriana Mašková, Dominik Vodička a Robin Ondráček.

  • 2.

    Návrat vítězů

    Rozhodně to ale nebylo jediné taneční vystoupení večera, vždyť na parketu to doslova žilo. Znovu se tu sešli například vítězové z roku 2019 Veronika Khek Kubařová (35) a Dominik Vodička (26). Soudě dle dvojích krásných šatů, které Veronika vystřídala, se jednalo hned o dva tance.

  • 3.

    Partneři přihlíželi

    Ačkoliv jim mnozí fanoušci StarDance kdysi prorokovali, že se dají dohromady, protože jim to spolu moc sluší, herečka známá z pohádky Tajemství staré bambitky 2 a tanečník mají oba své stálé partnery a nezapomněli na ně ani ve slavnostní večer. U stolu se tak sešli i s Veroničiným chotěm Pavlem Khekem (44) a Dominikovou ženou Eliškou (25).

  • 4.

    Tančící farářka

    Znovu se shledali také Marek Dědík (39) s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou (36). „Dnešním tréninkem jsme začali plesovou sezonu a krásně nám to otvírá ples České Televize v Obecním domě,“ oznámil Marek na sociální síti.

  • 5.

    Godla opět v akci

    Nenudila se ani Tereza Prucková (38), dříve Bufková, která na plese předvedla své ladné kroky jak s Markem Dědíkem, tak i s tanečním partnerem z loňské StarDance – hercem Zdeňkem Godlou (47). „Zmákli jsme to i po půlroční pauze,“ chválila hvězdu seriálu Most!

    Však se také za nezapomněl odměnit. Na různých fotkách je zachycen jak se sklenicí vína, tak i s pivem.

  • 6.

    Záskok Háma

    Na akci samozřejmě nemohli chybět ani moderátoři StarDance, tedy Tereza Kostková (46) a Marek Eben, který se ujal moderace plesu. Však jsou to také stálice pořadu... Ale na své krátké účinkování ve StarDance zřejmě nezapomněl ani Aleš Háma (49). V minulém ročníku za Terezu jeden večer musel zaskočit, když ležela doma v karanténě s covidem. 

     

    A teď se přišel na své kolegy opět podívat a podpořit je na plese. Navíc i v doprovodu své ženy Gabriely.

  • 7.

    Manželé Šlégrovi

    Ples, tanec, StarDance, to spojení se samozřejmě nabízí. Ovšem hvězdy taneční soutěže nebyly jedinými hosty večera. Za zábavou přišli i manželé Jiří (51) a Lucie (40) Šlégrovi. Lucii to jako vždy moc slušelo, postava i ňadra v elegantní černé róbě krásně vynikly. 

  • 8.

    Josef Maršálek

    A dobrou společnost vyhledal také Josef Maršálek (40), hvězda jiného pořadu ČT – a to Peče celá země. Dorazil i se svým partnerem a oba se zřejmě dobře bavili. 

  • 9.

    Nora Fridrichová

    Starosti, které donedávna zažívala v souvislosti s kauzou šikany v práci a konfliktem s Markem Wollnerem (55), hodila za hlavu i krásná Nora Fridrichová (45), tvář pořadu 168 hodin. Na pěkné chvíle na plese si udělala památku fotkou se dvěma kolegy – reportérkou domácí redakce ČT Leou Surovcovou a kameramanem Ondřejem Urbaníkem.

  • 10.

    Odpočinek od dětí

    Možnost trochu si odfrknout využili i moderátor Honza Smetana s manželkou Evou. Přece jen, doma na ně čekají hned tři ratolesti, což je sice krásné, ale vůbec ne jednoduché. Dvojice byla jistě ráda, že si mohla vyrazit jen společně.

  • 11.

    Utajení?

    Ples České televize se konal v pátek 27. ledna v Obecním domě. Podobná akce se koná každý rok, ovšem letos proběhla tak nějak více v tichosti. Skoro jako by televize nechtěla na svůj mejdan moc upozorňovat. Co za tím asi vězí?

     

    Další fotky z Plesu České televize najdete v naší galerii...

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Tanečník Marek Dědík: Do další StarDance by šel hned, ale už ne na parket! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    49 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

jonn: Ať jdou makat do fabriky na pás ,pak budou jinak mluvit .

(10. 06. 2023 06:44)

bullshit: To se nám to hoduje, když máme výpalné ... + něco ze zakázané reklamy pod pláštíkem "sponzora pořadu"...

(28. 01. 2023 15:19)

bullshit: Ještě že nemám bednu a nemusím na to přispívat. Fakt dobře hospodaří s výpalným...

(28. 01. 2023 15:17)

Uživatel_5416816: Hvězda ,ja vidim Roma s pivem jako u nas na nadraži a zbytek bez komentaře

(28. 01. 2023 13:48)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy