Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nevkus Vilhelmové, zajíčci Patrasové a trapasy hvězd: Ples jak Brno se blíží! Top momenty minulých ročníků

/
  • Ples jako Brno v minulosti
    27. ledna 2023 ● 14:24

    Nejprestižnější plesová událost roku Ples jako Brno je za dveřmi. Po dvouleté covidové pauze se moravská metropole hodí do gala. V minulých ročnících si účast nenechali ujít známé osobnosti a některé trsaly až do ranních hodin. 

  • 1.

    Dáda Patrasová (56)

    V roce 206 byla jednou z hvězd brněnského plesu herečka Dáda Patrasová. Na červeném koberci ale pózovala sama. Její pánský doprovod totiž nedorazil. Měl jím být exmilenec Lucie Gelemové, ženy, která měla v té době poměr s jejím manželem Felixem Slováčkem

    Původně měl Patrasové dělat na Plese jako Brno společnost podnikatel a majitel vydavatelství Emerich Drtina. „Je to svobodný a velmi bohatý člověk. Může si dělat, co chce, na rozdíl od mého muže, který má závazky,“ komentovala Patrasová domluvené dostaveníčko.

    Na ocet nezůstala, během večera jí společnost dělali mladí pánové a došlo i na tanečky. 

  • 2.

    Anička Slováčková (27)

    Na posledním plese v roce 2020 nechyběla ani Anička Slováčková. Do společnosti se vypravila i přesto, že v té době bojovala s rakovinou prsu a přiznala, že právě prodělává chemoterapie. Vypadala báječně a odpočatě a na hlavě měla tmavý turban, aby zakryla hlavu bez vlasů, o které ji léčba nemoci připravila. Během večera se převlékla, protože ji čekalo vystoupení se jejím tátou Felixem Slováčkem a jeho bandem.

  • 3.

    Libor Bouček (42)

    Moderátorem plesu je už lety prověřený Libor Bouček. Ani letos nebude chybět coby průvodce večerem. Zda letos vezme i svou manželku Gabrielu, se ukáže. 

  • 4.

    Gastronomický zážitek

    Každoroční porcování čtyřicetikilogramového tuňáka vždy dává tušit chuťový zážitek. Hosté si v minulých letech mohli pochutnat na teplém foie gras, kachních prsíčkách, hovězích líčkách, krevetách s lanýžovým rizotem, máslové rybě s šafránovým rizotem či salátku z chobotnice. Nechyběl ústřicový a šnečí bar. Samozřejmě výběr vín, koktejly...

  • 5.

    Nikol Švantnerová (30)

    Nejen nádhernou postavu v krásných šatech, ale také drahé klenoty od ALO diamonds v Brně tradičně předvádí modelka Nikol Švantnerová. Vždy si na přípravě dá opravdu záležet. 

    Letos bude jistě dokonalá, ale přesto jiná. Misska je totiž v jiném stavu, a tak ukáže nejenom bříško v 7. měsíci těhotenství, ale i přítele. 

  • 6.

    Anička Polívková (43)

    Parádní show předvedla v roce 2014 herečka Anna Polívková, které hbité poskakování na parketě šlo o hodně lépe než v soutěži Stardance.

    Se svým tanečním partnerem Michalem Kurtišem křepčila jako pominutá. Není se čemu divit. Polívková si totiž z Kurtiše udělala milence, a tak to mezi nimi během tance pořádně jiskřilo. Polívková švihala nohama jako na gymnastice, válela se po stole, dělala různé stojky a jiné kreace, ze kterých se tajil dech.  

    Před lety se ale pár rozešel...

  • 7.

    Táňa Vilhelmová (44)

    V roce 2014 na plese vystupoval Vojta Dyk, a tak nechyběla jeho manželka Taťána Vilhelmová, která měla outfit totálně mimo mísu. Lurexové šaty nad kolena, černé silonky, metalické lodičky, extravagantní sluneční brýle a vánoční ozdoby místo náušnic se hodily spíš na místní rockotéku. A přitom Táňa patří mezi ženy, co mají vkus a dodržují dresscode.

  • 8.

    Galerie

    Fotogalerie
    95 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy