O jejich rozchodu se začátkem roku spekuloval týdeník Sedmička. „Z její strany je to definitivní,“ prozradil zdroj magazínu. Na nedělní koncert v pražské Lucerně sice partneři dorazili oba, ale ne spolu.

Zatímco Jana Tunu doprovázela jeho sestřenice Eva, Boudová vzala do společnosti kamarádku a moderátorku ČT Kateřinou Nekolnou. Dámy se skvěle bavily, tancovaly pod pódiem, a když koncert skončil, společně zase odešly.

„Káča Nekolná je naše společná kamarádka, se kterou se chodíme otužovat. Nela a Káča si celý koncert mohly užít včetně tance a na rozdíl ode mne byly saturované,“ prozradil Expres.cz Tuna.

Moderátor totiž mezitím celou dobu strávil v zákulisí. Připravoval se totiž na svůj projev, při kterém se snažil přesvědčit přítomný dav, aby šli k volbám a hodili svůj hlas Petru Pavlovi. O rozchodu s Boudovou ale mlžil. „Nezlobte se, více to komentovat nechci. Nela spěchala domů, já jsem se ještě zdržel v diskuzi s Kristýnou Frejovou a dalšími lidmi. Děkuji za zájem, ale fakt více ani já ani Nela říkat nebudeme,“ sdělil serveru.

Společně jako partneři se naposledy objevili na pohřbu Marie Poledňákové, který proběhl na začátku prosince loňského roku. Tam se ještě drželi za ruku.  

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová a Jan Tuna v 7 pádech Honzy Dědka: Jak se dali dohromady? FTV Prima

Fotogalerie
30 fotografií