Hanka je povoláním kuchařka v jídelně, a tak je jasné, že jako samoživitelka nenašetří na přestavbu domu, který zdědila po babičce. Předělané jsou v něm jen nutné věci jako odpady a elektřina.

Fotogalerie
15 fotografií

Její dvě dcery, které s ní ještě sdílejí domácnost, by kvůli věkovému rozdílu potřebovaly oddělené pokojíčky, což je nad její síly, a proto přicházejí designérky Renata a Veronika, které rozhodně umí vdechnout interiéru tu správnou duši.

Požadavky rodiny

Starší dcera by si přála vlastní pokojíček s větší postelí, který by byl laděný do světlejších barevných tónů. Ta mladší potřebuje hlavně psací stůl a úložné prostory na učebnice. Miluje princezny a panenky. Maminka Hanka by si přála soukromí. Což by vyřešilo oddělení ložnice od obývací části. Jak si s takovými požadavky designérky poradí?

Autor: TV Prima

Jak to vidí designérky?

Starý vesnický domek a viditelná snaha Hanky o jeho lehce romantizující vybavení nás jednoznačně navedly k venkovskému stylu. Původní prioritou proměny bylo řešení dvou samostatných dětských pokojíků. K nim jsme přirozeně přidaly vstupní chodbu, která bude po proměně důstojnou cestou od hlavního vchodu do obou pokojů. To se nám ale s ohledem na Hančinu těžkou životní situaci zdálo málo, a rozhodly jsme se proto udělat jí radost ještě kuchyní. A protože kuchyně přímo navazuje neuzavřeným otvorem na obývací pokoj, cítily jsme, že by bylo ideální zvládnout i jeho proměnu," prozrazují své plány Renata a Veronika. Podařilo se jim to v časovém limitu 5 dní?

To se dozvíte v premiérovém díle pořadu Jak se staví sen tento pátek 27. ledna ve 22.00 na Primě.

Plánujete rekonstrukci? Vše potřebné najdete za skvělé ceny na našem Blesk Bazaru!