Díky své práci je zpěvačka Marta Jandová neustále v pohybu. Často musí cestovat přes celou republiku, aby mohla se svou kapelou vystoupit před fanoušky - a místo nějakých luxusních dopravních prostředků klidně použije k přesunu České dráhy. „Cestovat vlakem miluju. Kdyby tak jezdily noční vlaky z Prahy kamkoliv po Evropě, to bych necestovala jinak,“ posteskla si na sociální síti. 

Během svých cest, které leckdy trvají dlouhé hodiny, toho stíhá opravdu hodně - například zapracovat na své vizáži a dopřát si hydratační masku! „Když jste v kupé jenom vy a máte čas na to, co doma nestíháte...“ napsala ke komickému snímku, na němž pózuje s tváří zahalenou pod plátýnkem. „Krasavice k pohledání,“ vtipkovala Jandová, kterou by si takhle leckdo mohl splést s lupičem.

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová: : Chci zestárnout tak, abych pořád vypadala jako já Videohub

Selfíčko upřímně pobavilo její fanoušky, co jí psali, že si může být jistá, že s takovou vizáží v kupé i sama nepochybně zůstane, a spekulovali, zda to není jenom chytrý způsob, jak cestovat načerno - na což Jandová, porotkyně show Česko Slovenská SuperStar či Česko Slovensko má talent, reagovala celou řadou rozesmátých emotikon.

Svým lajkem ocenily zpěvaččin velice originální smysl pro humor také herečky Tereza Brodská (54) a Dagmar Havlová (69), někdejší Misska a současná moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková (38) či Martina ex-macecha Martina Jandová (52), bývalá manželka rockera Petra Jandy (80), frontmana legendární kapely Olympic. 

Fotogalerie
50 fotografií