V neděli 15. ledna se v hotelu Beverly Hilton v Los Angeles rozdávaly Zlaté glóby. Pro některé prominentní osobnosti ale bohužel měly hořkou dohru... Organizátoři galavečera předávání cen Critics' Choice Awards totiž požadovali, aby každý z hostů podstoupil nejdříve 72 hodin před akcí test na covid. A někteří obdrželi nehezký výsledek jen pár dní poté, co to roztáčeli na Zlatých glóbech. Na Critics' Choice Awards je tak samozřejmě nepustili.

Mezi nakaženými byla například herečka Jamie Lee Curtisová (64). Přišla tak o příležitost si s kolegy z dobrodružného sci-fi filmu Všechno, všude, najednou převzít sošku za nejlepší film. 

Nakazila se i herečka Michelle Pfeifferová (64), která měla předat hvězdě filmu Big Lebowski Jeffu Bridgesovi (73) cenu za celoživotní dílo. Nakonec mu ji tak musel předat herec John Goodman (70), který si s ním ve slavném snímku zahrál.

Stopku na další předávání dostali i herci Colin Farrell (46) nebo Brendan Gleeson (67), kteří patřili mezi nominované. Kdo další se na Glóbech nakazil, to je otázkou... Na večírku samozřejmě nechyběla vřelá objetí, zdvořilostní polibky ani špitání do ouška.

Video
Video se připravuje ...

Emma Thompson na udílení zlatých glóbů v roce 2014. youtube.com/AwardsShowNetwork/BPZ

Fotogalerie
345 fotografií