Veronika Žilková se po nečekané rozluce s Martinem Stropnickým  relativně nedávno pustila do vztahu s hudebníkem skupiny Argema - s ženatým Josefem Holomáčem.

„Co já vím, rozváděli se už v době, než jsme se my dva poznali,“ komentovala Veronika Žilková (61) manželské soužití svého partnera Josefa Holomáče (62) na začátku jejich vztahu. Nicméně to nebyla pravda. Martina Holomáčová se o jeho nové lásce dozvěděla až z médií. A fakt, že ještě v té době nezahájili ani diskusi o rozvodu, ji musel tížit.

I tak se Žilková s Holomáčem v tomto vztahovém mnohoúhelníku na začátku tvářili, že do nových partnerství vstupují s téměř legálně čistým štítem. Ale jak se ukázalo, tento příběh měl trhliny. 

Manželé Holomáčovi zahájili proces rozvodu teprve 6. ledna a čeká je krom civilního ještě rozvod církevní. Podle Žilkové by to však neměl být problém.

“Nezrušený církevní sňatek mám 39 let s tátou Agáty,” přiznala Extra.cz. Nečekaně ale u toho sama na sebe prozradila zajímavou informaci.

“Zatímco její rozvod se řeší, můj, který můj manžel podal v polovině srpna, je pozastavený. A bude, dokud nevyřešíme opatrovnictví nad nezletilým dítětem, které spolu máme,” řekla a sama se tím doznala, že ji i jejího partnera čeká ještě dlouhá cesta, než se vymotají z rukou rozvodových právníků.

Video
Video se připravuje ...

Stropnický v Izraeli utíká před bombami! A Maciuchové přání splnili Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií