K dopravní nehodě došlo v úterý kolem 11. hodiny dopolední. Na Pražském okruhu před sjezdem na Barrandov se srazila dvě nákladní auta. „Nehoda se stala na Pražském okruhu ve směru Modletice - Ruzyně na 16,5. kilometru. U jednoho z kamionů došlo k poškození, nyní se čeká na odtahovou službu, provoz je v tomto směru uzavřen,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský. Policie zjišťuje okolnosti nehody a míru zavinění obou řidičů. 

Na místo byli povoláni pražští hasiči, kteří museli z kabiny vyprostit jednoho z řidičů. „Zasahujeme u nehody dvou nákladních vozidel na Pražském okruhu před sjezdem na Barrandov. Vyprošťujeme řidiče z kabiny. Provoz je zastaven,“ uvedli hasiči na twitteru. 

Při nehodě došlo ke zranění jednoho z řidičů. K vážně zraněnému muži s mnohačetným poraněním vyjížděli pražští záchranáři. „K dopravní nehodě do sebe zaklíněný kamionů na Pražském okruhu u 17. km směrem na D1 vyrazila posádka záchranářů, lékař i inspektor. Podle prvotních informací je na místě jedna zraněná osoba při vědomí,“ uvedla mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.  

Fotogalerie
12 fotografií