O Halině Pawlowské se moc dobře ví, že patří mezi velké milovníky němých tváří. A ty exotičtější teď může osobně vídat v seriálu ZOO, kde ztvárňuje jednu z vedlejších postav - pracovnici infocentra. V soukromí však dává přednost mazlíčkům klasičtějším. Jak se nyní pochlubila, její domov se rozrostl o dalšího tvorečka, jenž jí nepochybně dělá samou radost... a nejednu loužičku na koberci.

Záběr na rozkošné, střapaté štěně, co se objevil v jejích instastories, obsahoval i poměrně neobvyklé jméno, které „nový člen smečky“ dostal - Tortilla. Věřte tomu, nebo ne, pejsek slavné dámy, co je autorkou knižních předloh a scénářů úspěšných filmů Díky za každé dobré ráno, Vrať se do hrobu! či Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, se zkrátka jmenuje po mexické placce!

Video
Video se připravuje ...

Halina Pawlowská: Pokřtila 36 knihu! Kolik jich ještě bude? Lucija Veselá, Elmer Carvalho

Kdo by ale čekal, že nyní se bude profil Pawlowské jenom hemžit rozkošnými fotkami roztomilého pejska, ten je na omylu. Psík je totiž neustále v pohybu! 

„Spí vedle mě, ale jakmile ho chci vyfotit, šíleně rychle se pohne,“ prozradila pobavená spisovatelka, a jak je jejím dobrým zvykem, připojila i kratičkou básničku: „I kdyby nás ďábel do pekel vez, hlavně ať je s námi pes!“

Fotogalerie
41 fotografií