Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kam dala Ivanka Trumpová vlasy? Dlouhé kadeře nahradil v novém roce krátký sestřih

Autor: Darina Jíchová - 
14. ledna 2023
05:50

Ivanka Trumpová (41) v novém roce změnila image, pryč jsou dlouhé blond kadeře, ve kterých v Praze na podzim na Hradě z rukou končícího prezidenta Miloše Zemana přebírala vyznamenání udělené její matce, místo nich se nově bývalá poradkyně Bílého domu v administrativě svého otce Donalda Trumpa může pochlubit krátkým sestřihem. Předvedla ho například na golfu, překvapivě chodí hrát do klubu, který konkuruje tomu, co na Floridě vlastní Trump, uvedl list Daily Mail.

Není to poprvé, kdy se Trumpová rozhodla radikálně zkrátit své vlasy, mikádo měla například v roce 2019. I teď má vlasy zkrácené, zda jde o mikádo nebo ještě kratší sestřih, je otázkou, novináři ji zachytili, když měla vlasy v týlu trochu stažené.

Bývalá poradkyně Bílého domu Ivanka Trumpová. Bývalá poradkyně Bílého domu Ivanka Trumpová. | Profimedia.cz

A na golfu se většinou před sluncem kryje kšiltovkou. Po odchodu z Bílého domu se exprezident Trump s manželkou přesunul do svého floridského sídla Mar-a-Lago. Na Floridu se přestěhovala i Trumpová s manželem Jaredem Kushnerem a dětmi.

Golf hraje u konkurence

Designové kostýmky, šaty a podpatky vyměnila za uvolněnou a sportovní módu, plavky a žabky či botasky – o tom svědčí i džínový overal, který vynesla tento týden. Místo politiky se věnuje převážně sportu – tenisu, surfování a otcově vášni golfu. Na greenu se ale po otcově boku neobjevuje, navíc podle reportérů Daily Mailu hraje v konkurenčním klubu Everglades Club. Spekuluje se o tom, že v 90. letech klub odmítl Trumpovi členství, a proto si na Floridě založil Trump International Golf Club.

Ivanka Trumpová v roce 2019 na zahraniční cestě v Jižní Americe. Ivanka Trumpová v roce 2019 na zahraniční cestě v Jižní Americe. | Reuters

Do kadeřnického salonu si Trumpová zašla tento týden ve středu, není však jasné, jestli to byl den, kdy se nechala ostříhat. Většinou ji totiž fotografové na Floridě zachytí při sportu s čepicí na hlavě. Trumpová zpravidla preferuje delší vlasy, kromě mikáda před 4 lety měla krátké vlasy v roce 2005.

ginkognito ( 15. ledna 2023 17:29 )

Mile možná vypadá, ale přirozeně? ta má stejného plastika jako Melanie. Kdysi byla taková kulatější v obličeji a měla takové vykulené oči a te´d vypadá úplně jinak.

otrusnik ( 14. ledna 2023 13:41 )

Vypadá mile a přirozeně.

Uživatel_154162 ( 14. ledna 2023 11:37 )

Téhle dceři Trumpa nepomohly ani plastiky, je halt po tátovi. Po Ivane bohužel slovanský šmrnc nezdědila.
Takové dlouhé bidlo.

Zobrazit celou diskusi