Malé město Montecito osídlené multimilionovými usedlostmi je kompletně zničené. A to kvůli šílené bouři, která oblast zaplavila. Z potoků se staly divoké řeky, voda se valila ze silnic, které jsou nyní zavřené.

Právě v Montecitu mají své luxusní sídlo i britský princ Harry s manželkou Meghan Markleovou. V době bouře zůstala Meghan s dětmi sama doma. Princ Harry totiž odletěl do New Yorku propagovat svou knihu Spare, která má dnes vyjít. V době, kdy byla Meghan s dětmi v ohrožení, zrovna seděl ve studiu v pořadu The Late Show a nechal se zpovídat moderátorem Stephenem Colbertem.

Do zasažené oblasti přijeli hasiči z 90 minut vzdáleného Los Angeles a okamžitě nařídili evakuaci všech obyvatel. „Ihned odejděte! Tato situace se rychle vyvíjí. Věnujte prosím zvýšenou pozornost nouzovým výstrahám,“ nařídili hasiči na webových stránkách.

V kalifornském Montecitu mají své domy také moderátorka Oprah Winfreyová, Jennifer Anistonová nebo komička Ellen DeGeneresová. Ta dokonce sdílela z místa video, kde se divoká voda valila ze svahů. „Montecito je pod povinnou evakuací. Je to vysoký stupeň ohrožení, proto nás požádali, abychom se ukryli. Prosím, zůstaňte všichni v bezpečí,“ okomentovala situaci.

Paradoxně princův dnešní velký den, který se měl točit kolem jeho knihy, dostal zcela jiné rozměry. V tuto chvíli je pro něj nejdůležitější bezpečí jeho rodiny.

Video
Video se připravuje ...

První záběry: Harry a Meghan, příběh, který jste ještě neslyšeli Netflix, idh

Fotogalerie
47 fotografií