Kristýna K. se s Charlotte Štikovou spojila přes sociální síť, kde hvězda reality show Štiky nabízela k prodeji oblečení. „V srpnu 2022 jsem u ní přes instagram zakoupila koženkové šortky a dodnes nemám ani peníze, ani šortky. Došla mi trpělivost,“ popisuje žena s tím, že by od Charlotte ráda získala alespoň nějaké vyjádření. Po opakovaných výzvách, aby jí zaslala buď šortky, nebo peníze, si ji totiž „malá Štika" zablokovala.  

„Nejprve mi to bylo trapné, kvůli dvě stě čtyřiceti korunám, ale kdo ví, jestli těch okradených není víc,“ přiznala Kristýna, která si jako matka samoživitelka nemůže dovolit nechat lidi beztrestně ji okrádat. Právě kvůli možným dalším obětem se nakonec rozhodla obrátit na policii. 

„S trestním oznámením jsem čekala několik měsíců. Chtěla jsem jí dát šanci, třeba jen zapomněla. Nakonec to vyřešila blokací a já nemám ani šortky, ani peníze,“ uvedla Kristýna. Redakce Blesku požádala o vyjádření i Charlotte Štikovou, na výzvu ale dosud nereagovala.

Poškozená nejprve zkoušela různé cesty. Po blokaci ze strany Charlotte se k ní snažila dostat přes její blízké.Oslovila jsem i její sestru Ornellu, jestli by nemohla sestru zkontaktovat. Taky bez reakce,“ popisuje. Ornella má ale na instagramu bezmála 140 tisíc sledujících, a tak Kristýna chápe, že se jí zpráva mohla zkrátka ztratit v zaplavené poště. 

Je otázkou, zda se jednalo o jednorázový omyl, nebo systémové chování. Na policii mi řekli, že je dobře, že jsem se na ně obrátila, protože poškozených může být víc,“ řekla nám Kristýna. Pokud máte podobnou zkušenost jako ona, neváhejte a obraťte se na policii. 

Video
Video se připravuje ...

Povislou kůži musí odřezat! Charlotte Štiková zhubla už 40 kilo, zůstaly jen obří vnady Markéta Reinischová

Fotogalerie
97 fotografií