Viva Magenta – barva roku 2023

Autor: Profimedia
Na vyhlášení barvy roku podle vzorníku Pantone se vždy netrpělivě čeká. Letos to vyhrála barva s názvem Viva Magenta. Je tedy víc než jasné, že bude vévodit nejen interiérech, ale i v módě nebo designu. Malinově červená je hravá, veselá, podporuje optimistickou náladu a a skvěle doplní monotónní místnosti, navíc má symbolizovat sílu.

Čisté linie a minimalismus

Autor: Bonami

Po éře regálů a různých policových systémů přichází na řadu čas „zaklizenosti“. Nebude vás tak rušit spousta věcí, ani utírání prachu. Ideální jsou jednoduché solitéry na nožičkách, které svými čistými liniemi dodají vašemu domovu punc luxusu.

Japandi styl

Autor: moebelix.cz

Minimalismus, přírodní prvky a neutrální tóny. To je styl inspirovaný japonskem. Prim hraje funkčnost, kvalita provedení a materiály. Masivní dřevo, bambus, len a další kvalitní látky jsou rozhodně to, co vám letos nesmí chybět.

Kamenné obložení zdí

Autor: mdrozd.cz

Návrat slaví kámen! Po betonových stěrkách j opět obložení pravým kamenem na vzestupu. Pravdou je, že cena je nemalá, ale takový mramor, nebo břidlice budou vypadat skvostně.

Udržitelnost

Autor: iStock

Tento bod asi nikoho nepřekvapí, ale kousky pořízené na blešácích jsou poklady. Je jedno zda si z bazaru odnesete komodu Brusel, nebo nádhernou vázu. Faktem je, že dostanete za málo peněz hodně muziky.

Hra světel

Autor: Bonami

Časy, kde stačil lustr a lampička na nočním stolku jsou dávno pryč. Dnes si doma můžete pomocí světel vykouzlit atmosféru podle nálady. Různé lampičky, světýlka, led pásky a svíčky by ve vašem interiéru rozhodně neměli chybět!

Originální interiérové dekorace vybírejte na našem Bazaru Blesk za skvělé ceny!