Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Věštkyně pomocí chřestu odhalila, k čemu dojde v roce 2023: Další přírůstek do královské rodiny a nové varianty covidu!

Autor: pma - 
7. ledna 2023
19:43

Jemima Packingtonová (66) z Velké Británie už roky přitahuje pozornost svou zvláštní metodou věštění budioucnosti. Užívá k tomu velice ojedinělou pomůcku, a sice stonky chřestu. V minulosti se jí podařilo předpovědět například brexit, sesazení Theresy Mayové z funkce premiérky Spojeného království, odchod Harryho a Meghan z královské rodiny ale i smrt Alžběty II. Co se podle věštkyně stane v roce 2023?

Její teta viděla budoucnost světa v čajových lístcích, avšak šestašedesátiletá Jemima Packingtonová ji vidí v sezónní zelenině. Podle všeho je jedinou „asparaguskou“ , tedy věštkyní, která předvídá nadcházející události pomoci rozházeného chřestu.

„Když hodím chřest do vzduchu, vytvoří to vzorec a ten vzorec interpretuji. Jsem schopná vyložit vzorce, které chřest utvoří. Obvykle jsem na 75 až 90 procent přesná ve svých předpovědích,“ uvedla jasnovidka.

Předpověděla i smrt Alžběty II.

A je tomu skutečně tak. Jemimě se v minulosti podařilo správně předpovědět hned několik událostí. Chřest ji ukázal, že dojde k brexitu, sesazení Theresy Mayové z funkce premiérky Velké Británie ale i k odchodu Harryho a Meghan z královské rodiny. Na podzim se bohužel vyplnila i její vize o smrti Alžběty II., která skonala 8. září loňského roku.

Britský deník The Mirror zveřejnil proroctví, které Jemina předpovídá na rok 2023. Podle jasnovidky potrápí zdraví princeznu Annu, jedinou dceru zesnulé královny Alžběty II. (†96) a prince Philipa (†99). Další, naopak dobrou zprávou, která se má týkat královské rodiny, má být podle věštkyně oznámení narození nového královského potomka.

Objeví se nové varianty koronaviru?

Dále Britka předpovídá, že budou lidé kvůli nedostatku potravin více využívat vlastní zahrady a budou skupovat parcely, kde si plodiny vypěstují sami. Chřest Jemině prý také prozradil, že obavy společnosti ze změny klimatu budou větší a údajně se mají na Dálném východě objevit i nové nebezpečné varianty koronaviru.

Další známá věštkyně, Bulharka Vangelija Pandeva Dimitrova – Gušterova (Baba Vanga), predikovala, že v roce 2023 přijdou obrovské sluneční bouře. Mimo to by podle Vangy mělo dojít k jaderné katastrofě, testování biologických zbraní na lidech nebo zásadním změnám na oběžné dráze.

Video  Jaké katastrofy potkají lidstvo v roce 2023 podle baby Vangy  - Videohub
Video se připravuje ...

 

 

žanyn ( 9. ledna 2023 18:45 )

Takových "věštkyň" už tu bylo Ona Baba Wangy taky předpovídala vítězství Putina všude a dnes vidíme skutečnost. Peostě vždy něco rozhodí a ono se alespoň něco přiblíží ke skutečnosti. Jinak žádní Eliašové a podobní už dávno nejsou...

Zobrazit celou diskusi