Podle odbornice na řeč těla to byla právě smrt královny Alžběty II. (†96), co změnila chování Kate Middletonové. Oficiálně se z ní tehdy stala princezna z Walesu, manželka následníka trůnu. A ve své nové roli se prý chová docela jinak než doposud – a možná právě proto, že si musí plně uvědomovat, že nyní kráčí ve stopách zesnulé princezny Diany (†36), „princezny lidských srdcí“... a všichni je budou srovnávat. A to rozhodně není snadný úkol.

„Tlak by u ní mohl způsobit určité známky úzkosti, a dokonce syndromu podvodníka, ale opak je pravdou,“ citoval odbornici Judi Jamesovou britský deník Mirror. Z jejího jednání na veřejnosti je prý zjevné, že „nejenom plně přijímá a chápe svou roli, ale také se v ní cítí dobře“. Z krásného doprovodu prince Williama (40), kdy dávala najevo, že ještě stále není skutečným členem monarchie, se sama posunula do pozice budoucí královny.

Video
Video se připravuje ...

5 věcí, které má Kate Middletonová společné s princeznou Dianou Videohub

„Je mnohem nezávislejší. A často působí mnohem sebevědoměji, když pracuje sama, než když je s Williamem. Její projevy jsou teď na míle vzdálené tomu váhavému a trochu neochotnému stylu, který dosud mívala. Část ‚posilování‘ pozice mohla být způsobena nedostatkem sebejistoty nové královny a nedostatkem touhy být v centru pozornosti,“ domnívá se Jamesová.

Fotogalerie
65 fotografií