Už od srpna byla zpěvačka a skladatelka Billie Eilish spojována se zpěvákem rockové kapely The Neighbourhood Jessem Rutherfordem. Když se ale konečně potvrdilo, že tvoří pár, ne všichni fanoušci z toho byli nadšení. Jesse je totiž o více než 10 let starší než Billie, podle mnohých má tak ve vztahu velkou převahu. Někteří dokonce neváhali takový rozdíl označit za „predátorský“.

Co si o tom myslí sami milenci, to nevíme. Fakt, že spolu nadále udržují vztah, ale mluví sám za sebe. Slova kritiků se k zamilovaným muzikantům nicméně zjevně dostala… A zdá se, že se jich přece jenom dotkla. Na halloweenský večírek totiž dorazili ve všeříkajících kostýmech! Zatímco zpěvačka šla za mimino, Rutherford se nastrojil jako starý pán.

Volba, která byla zcela jasným popíchnutím všech kritiků, nezůstala bez reakcí. „Nemůžu uvěřit, že se letos Billie Eilish a Jesse Rutherford za nic nepřevlékli,“ komentoval například jeden fanoušek situaci na instagramu. „Je vám jasné, že z vás všech mají srandu, že jo?“ ujišťoval se další. Ať už se to lidem líbí, anebo ne, Billie a Jesse mají zjevně v plánu spolu zůstat i nadále.

Video
Video se připravuje ...

Billie Eilish v Praze (20. srpna 2019) Kateřina Harakalová

Fotogalerie
158 fotografií