Princ a princezna z Walesu sice plní své královské povinnosti na sto procent, rádi by se však i naplno věnovali výchově svých tří potomků. Přestože mají pomoc chůvy, snaží se princ William a Kate Middletonová vychovávat své děti osobně. Královský pár je často vídán, kterak například vyzvedává své děti ze školy, a říká se, že se budoucí vládci celé země rádi účastní rodinných aktivit, jako je jízda na kole či společné pečení. Děti však musí v domácnosti dodržovat určitá pravidla.

Podle zdroje britského deníku The Sun se přísně bazíruje především na jediném – v domě se nekřičí. Zvyšovat hlas nesmí ani děti, ani jejich rodiče. A místo toho, aby byly děti při náznaku neposlušnosti poslány do svých pokojíčků, anebo dostaly pořádně vynadáno, mají jejich rodiče jinou techniku: zlobivé ratolesti se vezmou stranou, na pohovku, a tam se jim jaksepatří promluví do duše. 

Video
Video se připravuje ...

Krutá dětství kraleviců. Šikana i surová chůva Videohub

„Nezbedné dítě je odvedeno z místa hádky nebo zlobení a klidně si s ním promluví buď Kate, nebo William. Všechno si vysvětlí, proberou se důsledky a nikdy se na ně nekřičí,“ líčila osoba z blízkého okolí britské královské rodiny. Zda tato metoda funguje či ne, to je ve hvězdách. Je však pravdou, že to odpovídá dnešnímu modernímu stylu výchovy. Místo výprasku či pohlavku je mnohdy mnohem účinnější klidné slovo a jasně stanovené hranice.

Fotogalerie
64 fotografií