O MEGATRHÁKU mu prý pověděla maminka jeho ženy Marie (78), která má Blesk předplacený. Zaregistroval kupon z titulní strany do DENNÍ HRY a hned se na něj usmálo štěstí. Reportéry Blesku včera přivítal na své chatě v Černošicích, kam rád jezdí na letní sezonu. „Teď zrovna všechno zazimovávám. Musím ještě dokončit pár příprav na zahrádce. Přes léto jsem tu pěstoval hlavně papriku a rajčátka,“ popsal bývalý zaměstnanec továrny na pneumatiky.

Ještě víc radosti

Nyní si už užívá zaslouženého důchodu a z výhry má obrovskou radost, která mu podle jeho slov pobyt v přírodě rozradostnila. „Tady na chatě, to je taková oáza klidu, kde mě nikdo nehoní. Vždycky udělám, co je potřeba, a pak v televizi koukám na fotbal nebo si něco přečtu,“ dodal spokojeně. Přiznal, že 10 000 Kč od Blesku je jeho první velká výhra v životě.

Fandí »klokanům«

Pan Zdeněk je už přes 30 let věrný fanda pražského fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. „Fandím klokanům. Nenechám si ujít žádný zápas. Léta letoucí jsem chodíval na stadion do pražského Ďolíčku koukat na zápasy, ale v poslední době už spíš koukám hlavně v televizi,“ říká s patřičnou hrdostí.