Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující záběry z nehody v Bratislavě: Ohnivá čára a bez brzdění!

Aktualizováno -
3. října 2022
15:28
Autor: VaB - 
3. října 2022
11:49

Nic netušící lidé stáli na zastávce Zochova v Bratislavě a v mžiku se kolem nich prohnalo rychle jedoucí auto! Za ním jiskry a po chvilce zmizelo v dálce. Celou tragickou nehodu teď ukazuje uniklé video. Při nehodě zemřelo celkem pět lidí a několik dalších se zranilo. 21letá žena zemřela později v nemocnici. Podle policie ji způsobil opilý řidič, slovenská média uvedla, že se jedná o vysoce postaveného sportovního funkcionáře.

Zastávka MHD Zochova byla v neděli večer plná lidí, mezi nimi mnoho mladých včetně maminky s dítětem. Nikdo z nich však netušil, že se někteří z nich za okamžik stanou oběťmi tragické nehody. Video, které se dostalo na veřejnost, ukazuje vteřiny před a po nehodě v Bratislavě.

Osobní auto zřejmě přeskočilo přes obrubník, napovídají tomu i jiskry za ním. Někteří se hned po nehodě rozběhli směrem k autu a zřejmě i zraněným. Další se naopak snažili schovat, zřejmě nikdo netušil, co přesně se stalo. 

Video  Záběry z nehody v Bratislavě 
Video se připravuje ...

Za nehodou stojí údajně generální sekretář Deaflympijského výboru Dušan Dědeček., který po nehodě nadýchal 1,6 promile alkoholu a na policisty a záchranáře byl agresivní. Čtyři lidé nehodě nepřežili a na místě zemřeli, dalších šest se zranilo, z toho tři jsou v kritickém stavu v nemocnici. V nemocnici pak svým zraněním podlehla pátá oběť - 21letá žena. Mezi zraněnými je i funkcionářův syn Lukáš, který byl také v autě smrti. 

Auto skončilo po nehodě asi sto metrů od zastávky, kde se zastavilo o strom. Podle policejního prezidenta Štefana Hamrana nejsou na místě nehody žádné brzdné čáry, z videa je patrné, že řidič jel jako šílenec.

Video  Policie vede řidiče Dušana Dědečka po nehodě na toxikologické vyšetření  - noviny.sk
Video se připravuje ...

martinluciferking ( 3. října 2022 23:53 )

Zmld papalášskej, nechal bych ho sedět 10 let a zabavit veškerý majetek.

turista.z. ( 3. října 2022 21:52 )

To musela bejt śilena rychlost

erdk ( 3. října 2022 16:50 )

Ukopat toho ***a hned na místě

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání