Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blesk Ordinace v Teplicích už ve středu! Na prevenci dohlédne Slováčková s Luptákem

Autor: one - 
4. října 2022
05:00

Hvězdy seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se staly obrovským tahákem letošní Blesk Ordinace. Návštěvníky zdravotního odpoledne láká nejen možnost vyřešit preventivní prohlídku v příjemné atmosféře, ale i možnost setkat se s oblíbenými herci. Nejinak tomu bude už ve středu na náměstí Svobody v Teplicích. Oblíbená preventivní akce potrvá od 12 do 18 hodin.

Lékaři Krajské zdravotní, a. s. a partneři Blesk Ordinace si pro vás připravili širokou nabídku preventivního vyšetření. 

Co je Blesk Ordinace

Projekt deníku Blesk zaměřený na podporu prevence zdraví. Každý návštěvník může podstoupit zdarma řadu vyšetření bez doporučení praktického lékaře. Generálním partnerem projektu, který získal již potřetí záštitu ministra zdravotnictví, je Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR.

Co vás v Teplicích čeká?

* Lékové poradenství

* Vyšetření mateřských znamének

* Vyšetření zraku

* Vyšetření diabetu

* Vyšetření plic

* Vyšetření tlaku

* Poradna gynekologie

* RS Centrum

* Následná péče

* Sportovní medicína

*  Krajská zdravotní, a. s

Patrony teplické Blesk Ordinace jsou Anna Julie Slováčková (27) a její herecký partner Ivan Lupták (36). V seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, který exkluzivně vysílá stanice Voyo, mají za sebou zdravotní sestra Radka a její manžel, lékař Vojta Kratochvíl, nesmírně těžké období.

Radka byla nedávno znásilněna kolegou a nikdo jí nechtěl věřit, že k sexu nedala souhlas. Manžel Vojta jí byl celou dobu oporou, jenže svoji ženu bránil tak vehementně, až se za opakované fyzické napadení kolegy dostal do vazby. Radčino znásilnění policie prokázala. Nyní se stále ještě novomanželé mohou věnovat lásce, jenže na romantiku jim moc času nakonec nezbyde – někdo se chce Radce pomstít!

Kdo líčí past na půvabnou sestru Radku, se možná dozvíte už ve středu na náměstí Svobody. Oba herce navíc vyzpovídá na pódiu moderátorka Blesk Ordinace Eva Decastelo. „Přijďte se nechat preventivně vyšetřit,“ zvou do Teplic Slováčková s Luptákem.

Video  Blesk Ordinace v Brně: Přilákala davy zájemců o prevenci  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi