Josef Ret se živil dlouhé roky jako technik společnosti s kabelovou televizí a nyní pracuje jako seřizovač. Ačkoliv se několikrát v minulosti zúčastnil různých soutěží, nikdy neměl štěstí. Až ve středu v jeho nejmilejších novinách. Když Josef odtrhl kupon na titulní straně, výhru neobjevil.

Jako dlouholetý čtenář Blesku ale věděl, že má další šanci v DENNÍ HŘE. „Registroval jsem své soutěžní číslo a čekal na slosování. Asi se ty roky bez výhry nasčítaly a já tentokrát získal rovnou takový balík peněz,“ radoval se šťastný výherce.

 Řízky i buchtičky

O osudu peněz měl Josef po krátké poradě s manželkou Petrou (50) jasno. „Věděli jsme, že tu výhru investujeme do zařízení v bytě. Nakonec jsme se rozhodli pro novou vestavěnou troubu. Ta indukční, kterou tam máme nyní, už pomalu dosluhuje,“ řekl Josef Ret. Už se těší na famózní řízky, pečené maso i cuketové buchtičky.

O noviny se perou

Retovi by prý bez Blesku měli pokažený den. „Já si vždycky pročtu hlavně sportovní zprávy a pak si celé noviny prolistuju. Manželku zase baví ty různé informace a drby ze života celebrit. O noviny se kolikrát doslova pereme,“ řekl se smíchem pan Josef.

Fotogalerie
3 fotografie